10 år på muggen!


FjärranÖsternRedaktionen

Fadern låste in dottern i badrummet i 10 år,  Flicka blev slagen, fick knappt med  mat och släppte bara ut mitt i natten för att göra hushållsarbete.


Palestinska polisen har befriat en ung kvinna vars far höll henne inlåst på toaletten i ungefär ett decennium.

Polis talesman Adnan Damiri sade att den 20-åriga kvinnan var i ett ”bedrövligt” skick när hon hittades på lördagen, det är  fortfarande oklart varför hon var inlåst.

Baraa Melhem, 20, berättade att hon tillbringat det sista  årtiondet genom att lyssna på en radio att hennes far hade gett henne och genom att äta ett äpple som hon fick varje dag.

Hennes far låste in henne i badrummet efter att hon rymde hemifrån för att undkomma misshandel när hon var  10 år.  Polisen fångade henne och förde henne hem. Ända sedan dess, har hennes pappa låsa in henne i ett badrum som mäter ca en meter gånnger en meter.  Hennes far har också tvingade henne att skriva under ett papper som säger att hon inte ville gå tillbaka till skolan,

Hon fick komma ut ur badrummet endast  mitt i natten så att hon kunde sköta hushållssysslor. Hon låstes in igen runt gryningen. Hon såg inte något solljus på ungefär ett decennium.

Baraa fick bara en filt, radio och ett rakblad av sin far och styvmor, och båda uppmuntrade henne dagligen  att ta livet av sig. Hennes far rakade hennes  huvud och ögonbryn för att straffa henne ytterligare.  Han hotader att våldta henne så  hon blev gravid så att han kunde döda henne som ett hedersmord.
Efter ungefär ett decennium av tortyr, vart polisen äntligen tipsad av en moster.
Den 49-årige fadern, en arab, och hennes styvmor greps av  polisen.

Emirates 247


FjärranÖsternRedaktionen: enligt Länk är inavel mycket vanlig i Palestina. I Sydsvenskan säger 2 sjuksköterskor från Palestina att ” – De flesta barn har inte krigsrelaterade skador, säger Ghada Abu Nada. Det vanligaste är problem med missbildningar och hjärnskador på grund av inavel. – Familjerna gifter bort sina barn med nära släktingar för att behålla pengarna inom släkten, trots att de vet att barnen blir sjuka.”


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: