AFA fortsätter våldet mot politiker


Av Stefan K

Våldsbejakarna i AFA förnekar sig inte, utan fortsätter sin kamp mot demokratin.

Jag behöver nog inte skriva om alla de Sverigedemokrater som mött mörkermännen i AFA:s våld. Googla och ni kommer att finna mängder med artiklar. Inför valet 2006 råkade även Centern och Kristdemokraterna illa ut, även om omfattningen var ringa jämfört med den mot SD. Nu verkar Moderaterna vara nästa måltavla.

I Eskilstuna drabbades moderat-politikern Oliwer Mamcarz av ett nattligt besök från dessa hobbykommunister. Två bilar vandaliserades och hatiska ord skrevs på husfasaden, så nu vet Oliwer Mamcarz hur det känns för de som representerar Sverigedemokraterna. Fredrik Reinfeldt, Oliwer Mamcarzs partiledare, har ju i ordalag sagt att våldet mot Sverigedemokrater är självförvållat då de har åsikter som anses vara extrema. Vad han tänker ursäkta detta med får vi väl läsa eller höra så småningom.

Mamcarzs förklarar nu att han eventuellt slutar med politiken för familjens skull och belyser därmed en av orsakerna till de omdebatterade och tomma SD-stolarna ute i kommunerna.

Källa: Folket

Kommunister gillar inte borgare, så varför sträcker Reinfeldt ut en hand till Sjöstedt?


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: