Moder ringer 911 sen skjuter hon inkräktaren


Av Olli Rein

Tonårsmamma ringer 911 för att få tillstånd att skjuta inkräktare, innan hon dödar en med en tolvkalibers hagelbössa

Artonåriga  Sarah McKinley och hennes tre månader gamle son förblev oskadade när två inkräktare försökte  att bryta sig in i deras hem ett stycke utanför Oklahama City på nyårsafton. Hennes man hade dött av lungcacer på juldagen, och när hon insåg att inkräktare  försökte bryta sig in i hennes hem hade hon inget annat att göra en ta tag i sin 12 kalibers hagelbössa och pistol, och ringa 911.

Hon pratade med teleoperatören i 21 minuter, för att försäkra sig om att hon hade rätt att skjuta männen som trängde sig in.

Jag kan inte säga att du kan göra det, men du gör vad du måste för att skydda ditt barn sa operatören till henne när hon höll spädbarnet med en flaska, enligt Koco.com

Hon drog till slut på avtryckaren.

En av männen, är den 24-åriga Justin Martin, som McKinley tror har följt efter henne sedan hennes mans död. ABC Nyheter rapporterar att McKinley barrikaderade sig själv i sovrummet med sitt spädbarn och vapen. När Martin sparkade in sovrumsdörren, så sparkades McKinleys modersinstinkter igång.

När Martin sparkade in dörren och kom efter henne med kniven, sköt tonårsmodern och dödade 24-åringen. Polisen kallar skjutningen för motiverad.

Du har rätt att skjuta en obehörig person som är i ditt hem. Lagen tillåter dig den utvägen, och sanktionerar användandet av dödligt våld; sa detektiv Dan Huff vid Blanchardpolisen.

Martin dog, och den andra misstänkta Dustin Stewart sitter för närvarande i fängelse. Utredare  genomsöker Martins bil efter bevis på att hemfridsbrottet var planerat rapporterar KFOR TV

Jag skulle inte ha gjort det, om det inte hade gällt min son, berättade McKinley för KOCO. Det är inget lätt beslut att ta, men det gällde honom eller min son. Och det skulle inte få bli min son. Det finns inget farligare än en kvinna med sitt barn.

The Blaze

Tänk om det här hade hänt i Sverige säger Olli, då hade det nog inte blivit så lätt om kvinnan hade skjutit en av inkräktarna. Tänk om det, vilket idag är det mest sannolika, hade varit någon från minoritetsfolken där det mest troliga hade varit en musselman. Aj,aj, aj inte skada någon, det blir mord med förhöjt straffvärde för hets mot folkgrupp. Men det är väl i så fall bara att göra som dom som skjuter andra sorters skadedjur. ”Skjut, gräv och tig”brukar dom säga att man ska göra.

Ibland är det förlösande att se hur praktiskt man ser på problemen i USA, och vilka som står för problemen.  Här i Absurdistan är rollerna de ombytta.


3 responses to “Moder ringer 911 sen skjuter hon inkräktaren

 • Gruvmor

  Rena önskedrömmen, i PK-Sverige vill jag säga. Försvarar du dig i det här landet, så blir du huxflux en minst lika hemsk förövare som den som är ute efter dig.

  Nu får väl Pettersson akta sig, bloggen kanske blir anmäld för att ni ”uppmanar till våld mot en minoritet / annan ras”. (Fast några raser finns ju inte som vi fått lära oss.)

  Gilla

 • Carina

  Utan förvridna hjärnor kan alla se att det var inkräktaren eller mamman och barnet. I vårt land hade man skyddat inkräktaren. Barnet och mamman? Lite spill får man ta, när det finns stackars människor som haft en tragisk barndom och lever i utanförskap.

  Gilla

 • mullis

  jag känner spontant att allt verkar ha gott rätt till,
  1-0 till Sarah

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: