Vi får inte bli som Sverige

Av Pettersson

Vi får inte bli som Sverige säger några danska forskare i en artikel i Jyllandsposten. Bara en dåre fruktar inte den demografiska utvecklingen och de förändringar som Sveriges nästa statsminister kan godkänna. Dynamisk demografisk analys, intelligens forskning och beteendegenetik visar alla invandrare i Sverige förmodligen på lång sikt kommer att göra Sverige till en tredje klassens. Därför måste Danmark göra tvärtom.

Svenskar i minoritet syns redan i flera städer, men det är omöjligt att exakt säga exakt när det händer för hela landet. Detta beror på att Statistiska Centralbyrån i Sverige räknar naturaliserade invandrare och deras barn som svenska medborgare. Detta juridiskt korrekt uttalande är biologiskt vilseledande eftersom det artificiell blåser upp den etnisk svenska fertiliteten och underskattar invandrarnas fertilitet.

Värre är att europeiska och amerikanska studier visar att speciellt högutbildade kvinnor som får få eller inga barn, medan lågutbildade kvinnor får mer än de 2,1 barn som behövs för att reproducera sig i nästa generation.

Antalet kvalificerade kvinnor kommer att bli färre generation efter generation och det är i sig ett allvarligt problem.

Omfattande beteende genetiska och utvecklingsmässiga psykologiska studier av likheter mellan närstående eller icke närstående familjemedlemmar (föräldrar, barn, barnen själva, en och tvåäggstvillingar som växte upp tillsammans eller åtskilda, och antog barn vars IQ och utbildning jämförs med biologiska och fosterföräldrar) visar att av inlärningsförmåga och intelligens är cirka 80 procent ärftlig och påverkas inte av uppfostran och utbildning.

Intelligens är en av de mest stabila beteendemönster vi kan mäta över livscykeln – och mellan generationer. Andra studier visar att invandrargrupper behålla sin genomsnittlig IQ i många generationer efter utvandringen, till stor del opåverkade av sina nya (bättre eller sämre) miljö.

Det legaliserade naturalisering av invandrare och deras ättlingar döljer delvis detta faktum.  

Forskning visar att rätt standardiserat test inte ”straffar” vissa grupper. Dessutom är låg IQ ett problem i alla samhällen, oavsett hudfärg, kultur eller religion. Problemet kommer att vara mer framträdande i samhällen med hög social rörlighet och där utbildning och näringsliv hierarkiskt sig själv efter den ärftliga intelligensen. Komplexa jobb kräver en hög IQ, det är en bristvara. Med låg IQ kommer vissa invandrargrupper att konkurrera med outbildade svenskar om de allt färre okvalificerade jobb.

Det visar sig att invandrare från vissa östasiatiska länder deltar, med en genomsnittlig IQ på 105, och att de därför har en bättre genomsnittlig utbildningsnivå potential än svenskar med IQ 98:e Det finns inte många pedagogiska problem.

Invandrare från andra europeiska länder har ungefär IQ 98 och de möter inga oöverstigliga problem med utbildning och integration i Sverige. Invandrare från Mellanöstern, Sydamerika och från Syd- och Sydostasien har en genomsnittlig IQ 86, och det ger utbildning och yrkesproblem för många människor i Sverige.

Invandrare från Afrika söder om Sahara har en IQ på i genomsnitt cirka 70. Vi ser att den gruppen stöter på allvarliga problem med att få en kvalificerat utbildning i alla länder de hittills har emigrerat till och att de, precis som svenskar med samma låga IQ, löper stor risk att hamna i permanent utanförskap och i bidragssystem.

Jyllandsposten

2 thoughts on “Vi får inte bli som Sverige

  1. Jag hoppas många europeiska regeringar gör tvärtemot den svenska. Då kan man kanske flytta till något annat land om nu jobb finns och ekonomi tillåter.
    Norge kanske?

  2. Inte så konstigt att svenska kvinnor föder så få barn? Det är tabu att ta hand om och fostra dem själv. Glömmer aldrig Reinfeldts nedlåtande kommentar till de föräldrar som vill fostra sina barn själva. Han skakade på huvudet och påtalade att de var naiva och har hollywoodfruar som förebild 🙁 Arbetslinjen och jämställdheten ..skall tydligen gå före våra barns psykiska hälsa..

    Jag har själv gjort en paus i yrkeslivet och varit hemma några få men viktiga år av mina barns liv och det har verkligen präglat dem positivt.

    Vi är så fel ute på så många plan att jag ser mörk på Sveriges framtid. Svenska familjer är så splittrade.

    Just nu tycks propaganda maskinen på bl.a SVT gå på högtryck emot bl.a vårdnadsbidraget och man låter sossetanter komma till tals om hur felaktigt vårdnadsbidraget är.

    Vårdnadsbidraget är ett litet frivilligt bidrag på 3000:-/månad och kan INTE kombineras med andra bidrag eller föräldraförsäkring. Detta innebär att du måste ha en make/maka som tjänar ganska bra eller att ni bor billigt.
    Detta bidrag håller ingen hemma ofrivilligt under många år, då det endast betalas ut fram till dess att barnet fyllt 3år.

    Jag känner bara svenska familjer som har vårdnadsbidrag. Invandrarkvinnorna med stora barnkullar lever säkerligen på betydligt förmånligare bidrag …

Kommentera