Tioåring våldtagen, lynchstämning efter våldtäkt: Nu är det krig i Gullestrup,

Av Stefan K

Uppdatering 2011-11-28: Efter en veckas spaning greps en 16-årig somalier för den grova våldtäkten av en 10-årig flicka i Gullestrup, där invånarna nu är på krigsstigen. Invånarna i Gullestrup är förfärade över brutaliteten i den våldtäkt som somaliern begick mot ett tioårigt barn. Detaljerna från övergreppet är nu avslöjade och det handlar om både en fullbordad regelrätt våldtäkt vaginalt, dessutom ett analt samlag och därefter tilltvingad oralsex.

Det är bara några månader sedan som 16-åringen återvände från Somalia där han varit på ett års utbildning.

– Pettersson undrar vad pedofilen lärde sig i Somalia och om man kan åka till Somalia på utbildning i ett år, varför kan man inte bo där?

Exstrabladet 

Tidigare: Igår våldtogs en tioårig flicka i danska Gullestrup. Hennes nioåriga kompis undkom den unga mannen som lockat in dem i ett skogsområde.

TT beskriver det kortfattat, men uppger att mannen i 18-årsåldern hotat de bägge flickorna med kniv, att den yngre flickan lyckades fly och larma sina föräldrar, medan mannen lyckades fullborda ett samlag med den äldre.
Källa: TT

Naturligtvis får vi gå utanför Sveriges gränser för att finna en mer detaljerad beskrivning av händelsen och i Jyllands-Posten fann jag följande:

Mannen hotade att sticka de bägge flickorna med kniv om de inte följde med honom till skogen. Ett kvinnligt vittne som rastade sin hund vid tidpunkten för våldtäkten eftersöks. Den tioåriga flickan som våldtogs mår efter omständigheterna bra. Föräldrarna till den nioåriga flickan som lyckades fly gick direkt till platsen och lyckades få ett glimt av våldtäktsmannen, som till skillnad mot svensk media beskrivs; 16-18 år, kort krulligt svart hår och afrikanskt utseende.
Källa: Jyllands Posten

Ps. I Gullestrup har man ett boende för flyktingar, men det är säkert bara en tillfällighet.

Pettersson vill tillägga att TT:s artikel även finns i Södermanlands Nyheter och där finns det möjlighet att kommentera om man vill men inte vad man vill, exempelvis plockades signalementet från danska Jyllandsposten bort några minuter efter införandet så SN och TT väljer att censurera danska nyhetsmedia.

12 thoughts on “Tioåring våldtagen, lynchstämning efter våldtäkt: Nu är det krig i Gullestrup,

  1. Ja, med tanke på alla PUT som delas ut till höger och vänster (i Sverige iaf) för att det är för farligt i hela somalia och alla andra länder runtomkring så undrar man hur det kommer sig att folk kan åka dit och gå på ”utbildning” Tydligen är ett permanent uppehållstillstånd som en skottsäker väst..

  2. Jag brukar undvika att kommentera inslag o reportage som dessa av den enkla anledningen att jag blir så rasande ARG och samtidigt lika LEDSEN.
    Hur i Helvete kan regeringen mörka verkligheten om Sexuellt våld genom statistik och hur i Helvete kan just Oslo och Norge råka åt för detta och föra statistik,även om fallet ifråga är Danskt.
    Och hur fan kan Sveriges regering och befolkning acceptera något så vidrigt sjukt att man inte utvisar pedofiler pga att pedofilerna kan råka illa ut i sitt hemland.
    34 !! miljoner avsetts till brottsoffer i Sverige totalt,medan miljarder avsetts till brottslingar både i och utanför fängelset.
    Våra gamla får halva ägg….ja ni vet,medan nybyggarna får eget rum och personassistent/läkare/tandläkare/psykolog och frikort till vilken utbildning som helst.
    Allt medan den gamle Sossen tittar på TV,n och tycker att-Ja va ska vi göra åt det då-Sverigedemokraterna kan man ju inte rösta på-för dom är ju Nazister,det har dom sagt på TV.
    Jag vill hävda att den mest korkade individen på jorden är en Svensk så Svensk jag själv är.

  3. Vi som kommenterade i Helsingborgs Dagblad och frågade oss samma sak, blev bortcensurerade, samt att möjligheten att kommenterade blev borttagen. Fattar att inte svenska Stasi förstår att folk som läser kommentarerna söker sanningen på annat håll. Hann i alla fall få 10st gillande innan jag åkte väck…

  4. Pettersson, det är för jävligt. Jag skrev igen men det spolas väl bort i deras ”pissränna” fortare än kvickt. Skrev såhär…..

    ”Här kommer en länk som är relevant i ämnet, för där står mer.
    Liksom kött på benen eller om ni hellre vill säga. Fakta på bordet som inte SN vill publicera.
    Jyllandsposten http://jp.dk/indland/krimi/article2612979.ece

    Eva-Marie

  5. Kl. 13:13 är samtliga kommentarer bortplockade. Det är chefredaktören och ansvarige utgivaren Göran Carstorp som i SN skriver ”ett demokratiskt samtal får inte låta sig begränsas till en valrörelse vart fjärde år, det måste leva hela tiden”

    Hur fan kan en sådan man vara ansvarig utgivare? – 99:an Carstorp vet inte vad ansvar är, jag tror dessutom att han har ryggraden till att hänga arslet i och inte till något annat. Det kan kanske uppfattas som kränkande men nu har vi sett tillräckligt många gånger att helt legitima inlägg plockas bort och vi vet vad Carstorp kallar dessa.

    Hur länge ska SN kunna ha en ansvarslös chefredaktör som kallar sina kunder för pissrännor kvar?

  6. Undrar hur länge min får vara kvar ?

    ”Varför länkar ni på SN inte till danska Jyllandsposten där man kan läsa om signalementet.?? Oviktigt??
    Gerningsmanden er omkring 16 til 18 år og af afrikansk udseende med kort og krøllet sort hår. Alltså en helt vanlig sexmaktstokig dansk.!

    Eva-Marie

  7. Din kommentar är också borttagen olli
    Carstorp vill uppenbarligen inte att vi ska få reda på hela sanningen och frågan är varför? Detta skedde ju i Danmark och inte här.

    • Jag har fått två kommentarer bortplockade idag och har nyss lagt in en tredje enligt nedan.
      ———————-
      Detta blir min tredje kommentar på samma artikel idag på förmiddagen och varken den eller de två tidigare bryter så vitt jag kan begripa mot SN:s regler.

      Så frågan kvarstår, varför plockar SN:s inhyrda censorer bort kommentarer som kommenterar ursprungsartikeln i danska Jyllandsposten som SN och TT har förvanskat?
      ———————–
      http://www.sn.se/nyheter/utrikes/1.1260808?articleRenderMode=article_full_discussion

  8. Man kanske bör omedelbart anslå x miljoner kr för ett stort lager Uppblåsbara Barbara, för dessa nykomlingar.

    Skämt åsido, ofattbart att detta får pågå, och man ska bara ”förstå” förövarna.

Kommentera