Sossar skriker på hyckleri och vill stoppa utvisningar till Syrien.

Av Stefan K

Fyra ledande socialdemokrater vill stoppa alla utvisningar till Syrien och hänvisar till det ostabila läget.

De fyra kräver att Migrationsverket omedelbart stoppar utvisningarna och åberopar den linje som Europadomstolen och FN har. Med detta resonemang borde Sverige ta emot och ge asyl till samtliga medborgare som anländer från de 38 länder som står på UD:s lista. Vilka de länderna är kan du se här.

Vissa partier har gett sig tusan på att lilla Sverige ska agera världens socialkontor, även till människor som kommer hit utan id-handlingar och med märkliga historier i fickan. Att detta kostar stora pengar och utgör enorma påfrestningar på vår egen välfärd råder det ingen tvekan om, men detta bekymrar inte de politiker som skriker högst och eftersträvar en flyktingmottagning som övriga Europa inte ser maken till. Samtidigt som dessa krav förs från politiker, medier och proffstyckare, fortsätter vår svenska välfärd att haverera och snart nog har den väl kapitulerat fullständigt.

Källa: SvD

Ps. Pettersson har tagit upp censuren i vår lokala tidning SN, men de är inte ensamma. Denna kommentar skrev jag till artikeln, men den plockades bort lite senare. Jag skrev den igen och när detta skrivs ligger den kvar, men hur länge återstår att se. Jag frågar mig själv och er om kommentaren bygger på lögner och floskler eller om de överensstämmer med verkligheten?

Av samma skäl vill man stoppa utvisningar till det oroliga Irak, dit flera flygplan lyfter varje vecka med ”flyktingar” som besöker släkt & vänner i samma områden man flytt från.Av samma skäl vill man förhindra utvisningar till ett Somalia, dit ”flyktingar” reser i parti och minut. Minns Malmöbon som flydde från Somalia, men som reste dit på semester i augusti och kom tillbaks till Sverige som vice premiärminister.Likaså vill man stoppa utvisningar till världens andra oroshärdar med hänvisningen att det är farligt och de berörda personerna riskerar för mycket. Samma personer som gärna reser hem på semester så fort de får möjlighet. Är det mindre farligt om man semestrar i hemlandet än om man utvisas?

1 thoughts on “Sossar skriker på hyckleri och vill stoppa utvisningar till Syrien.

  1. Om man utvisas blir man ju av med sin födkrok, det blir man ju inte om man bara åker på semester. Det är nog bara en plånboksfråga, men plånboksfrågorna är ju viktiga för det gamla arbetarepartiet Socialdemokraterna, särskilt om det gäller bidragspengar.

Kommentera