Sovhjärnorna

Pettersson har kopierat hela detta inlägg från Demokratbloggen
Denna idiotiska titel får tillskrivas politikern Fredrik Reinfeldt, som här visar upp sin författartalang.
Han skrev den boken när han var 28 år och idag är den nästan omöjlig att få tag på, man kan undra varför. Han var ju en så bra författare!
Det är naturligtvis inte sant, men han visar upp sitt sanna jag här. Jag har tidigare förklarat att han har anal fixering och inte vill dela med sig av det som han inbillar sig att han själv har jobbat ihop till. Han har ju ärvt både pengar och kontakter.
Författaren Fredrik
Vartefter han bevisar sin neuros i dessa fem kapitel, som senare drogs tillbaka, men som publiceras på denna blogg, alla fem kapitel (!) så framstår det tydligt vilken vidrig människosyn denne individ har.
”Folk är degenererade på grund av bidrag. Sverige skulle vara ett bra mycket bättre land om folk hade fått lära sig ansvar och inte bara tro att staten ska hjälpa dem i allting”. Fredrik tycker alltså inte att dem som är låginkomsttagare ska få hjälp med hyran eller att fattigpensionärer som arbetat och slitit ett helt liv ska ha någonting att leva av!
Det här är en människosyn som man trodde hade dött ut på 1800-talet bland överklassen, men Fredrik visar att så inte är fallet med sin bok ”Sovhjärnorna”. Är det någon det är fel på så är det väl Fredrik själv!
Sovhjärnan Fredrik
Det första kapitlet är någon slags framtidsvision Fredrik fått, där han utmålar välfärdssamhället som det vidrigaste tänkbara. Men huvudpersonen får kontakt med Mästaren (Bilderberggruppen kan tänka) och plötsligt öppnas ögonen på honom och han ser klart vad som behöver göras.
Precis som en Muhammed eller en Sun Myung Moon hade även Fredrik fått en uppenbarelse och i det här kapitlet redovisar han moderaternas principprogram. Det mesta verkar vara taget från det program som redan var skrivet, av stilbrottet i ”boken” att döma. Kanske han har ändrat lite här och där.
Ytterligare ett stilbrott i boken tyder på att han nu har hittat en annan författare till det kapitlet. Det ska föreställa vara ett dagboksblad skrivet av en mycket präktig flicka. Hon är så präktig så hon får stå som råmodell för Fredriks moraliserande. Det är på det här sättet flickor och pojkar ska vara! De ska ta vara på sig själva och tjäna pengar precis som alla andra i Fredriks värld. Någon arbetslöshet eller lågavlönat slavarbete finns inte utanför moderaternas överklassarkvarter.
Här har Fredrik hittat ytterligare material från någon gammal högerstofil som avlidit för länge sedan. Nu moraliseras det på hög nivå med katekesen och allt. De tio Guds bud ska läras in och om inte det räcker så lägger Fredrik själv in några budord som kan komma till pass. Tänk att han inte unnar andra människor någonting! Men det visar sig att utlänningar står högre i kurs än svenskar – kan det vara Bilderberggruppen som lärt honom det.
Här visar Fredrik vilken generös och fin ung man han var då det begav sig. När han gjorde lumpen samlade han och några kamrater in 250 000 kr till Afrika, påstår han. Det står så i alla fall. Han samlade in en hel massa pengar till Afrika. Man kan få intrycket att varken han eller Röda Korset visste att Afrika är en världsdel och inte ett enskilt land. Men visst var det fint av honom i alla fall, även om det nu inte alls var sant.
Nu visar det sig att Fredrik liksom Mona kan ha besökt Mästaren, och att denne Mästare har uppmanat dem att ta in en hel massa Muhammedaner till Sverige för att skapa kaos. Det är på det sättet man plundrar sitt folk. För vi har sett att dessa två omogna individer gör allt för att ta hit just dem som KRÄVER mängder av bidrag, och när det gäller dem så går det tydligen bra!
*

Kommentera