54-åring åtalas för våldtäkt mot barn


Av Pettersson

54-årig man från Nordvärmland åtalades på måndagen för våldtäkt mot barn. Enligt åtalet har övergreppen skett under augusti 2008 till juni 2011. Tre barn är inblandade.

Enligt åtalet har tre flickor, två under 15 år, vid upprepade tillfällen blivit utsatta för sexuella övergrepp av mannen.

I två av fallen misstänks han för våldtäkt mot barn. Gärningarna beskrivs som ”sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens art och omständigheter i övrigt är jämförliga med samlag”.

– Pettersson har namnet men mannen har familj och barn så av hänsyn till dem nämner vi inte det, men för att inga hederliga värmlänningar ska bli utpekade nämner vi att mannen bor i Sunne och är invandrare från Chile.  

NWT


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: