Koldioxidens verkan är så liten att ingen kunnat mäta den !


Av Olli Rein

Solen kosmisk strålning

Den kosmiska strålningens intensitet sjunker plötsligt efter ett utbrott på solen, som slungar ut plasma med starkt magnetfält, skriver Sture Åström i NWT.

FN:s klimatpanel IPCC:s uppdrag är att ”fastställa människans påverkan på klimatet”. IPCC har därför försökt bevisa att det människan gjort, koldioxiden, värmt jorden, men hela tiden kommit med nödropet: ”Det finns ingen annan förklaring”. Man kan inte veta vad människan bidrar med om man inte vet vad de naturliga drivkrafterna gör, men sådan forskning har IPCC negligerat.

IPCC:s ledare, med Bert Bolin som den förste, har ständigt upprepat att ”det råder konsensus” bland forskarna. Det har varit en lögn alla gånger det uttalats. För en tvivlande forskare förklarade Bolin: ”som ordförande tog jag mig rätten att ändra vetenskaplig text till mer förståeligt språk” (Nils-Axel Mörner: ”The greatest lie ever told”). Svart blev vitt. IPCC spårade ur från början.

Den intresserade bör läsa Svensmarks bok: ”De kylande stjärnorna”.

Den 31/8 rapporterade ett antal serbiska forskare hur temperaturen på 184 stationer från Grönland till Sibirien reagerat på den kosmiska strålningens intensitet. Denna sjunker plötsligt efter ett utbrott på solen, som slungar ut plasma med starkt magnetfält. Detta leder de kosmiska partiklarna förbi jorden, vilket hände den 19/2 detta år. Statistik från många sådana tillfällen visar att temperaturen stiger 0,3–0,6 grader Celsius två till fyra dagar efteråt. Det är en stark bekräftelse på Svensmarks teori.

Det är alltså solen, de kosmiska strålarna och molnen som styr klimatet. Koldioxidens verkan är så liten att ingen kunnat mäta den.

Every Kinda People


5 responses to “Koldioxidens verkan är så liten att ingen kunnat mäta den !

 • ollirein

  Jaså, varför inte det då? Men vad säger du eller hon om resten då?

  Gilla

 • allemand

  Den första meningen säger aldrig min fru. 😉

  Gilla

 • ollirein

  Du har nog rätt som vanligt allemand, men värre än forskningspengarna är ju alla pengar politikerna tagit in från skattebetalarna och kastat i sjön. Det kan vara en del av de obalanser som har kommit in i finanssystemen, och tillsammans med den höga beskattningen, och politikernas idé om att alla som inte har något jobb, ska ha lika mycket som de som jobbar och själva ska dom ha betydligt mer. Det går inte att höja skatterna hur mycket som helst, det blir till slut kontraproduktivt, när de arbetslösa blir fler, och fler ska ha bidrag, samtidigt som de som jobbar blir färre och får mindre i lön efter skatt. Då kan inte heller dessa konsumera så mycket som behövs, och blir istället slavar under avbetalningskontrakt. Det är så ett fungerande system bryts ned från samhällstoppen, men till sist drabbas dom ju själva också, och invandrarna kanske ser till att flytta hem, när de begärt och fått ett stort hemflyttningsbidrag. Fy faan vad de politiker vi har haft de senaste 30-40 åren skulle ha stryk egentligen.

  Gilla

 • allemand

  Det har vi vanliga människor förstått sedan långt tillbaka. Detta är bara ett annat sett att få forskningspengar utan att anstränga sig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: