Stäng

Välfärdsmanifestation med kommunister

Av Stefan K

Igår söndag, arrangerades en välfärdsmanifestation på Sergels Torg som till största delen såg kommunister och vänstersocialister bland deltagarna.

Vänsterpartister som Lars Ohly och Josefin Brink, socialdemokrater som Veronica Palm och Salar Rashid, miljöpartisten Gustav Fridolin och artisten Stefan Sundström.

Ja ni förstår vilka personer det rörde sig om. Alltså samma personer som vill höja våra skatter med åtskilliga procent och införa en generös och kravlös invandringspolitik som inget annat europeiskt sett maken till. Dessa personer manifesterar alltså mot nedmonteringen av vår välfärd, samtidigt som de vill öka kostnaderna avsevärt för att göra Sverige till socialkontor för världens alla nödställda, arbetslösa och bidragstagare. Dubbelmoral eller okunnighet?

Att vår svenska välfärd är på väg att haverera är ingen hemlighet och att det finns mycket att göra kan inte undgått någon. Därför kanske arrangörerna av Välfärdsmanifestationen också de måste inse att världens mest generösa invandrings- och flyktingpolitik inte kan göras mer generös, utan att vi i första hand måste prioritera de problem som finns inom våra egna gränser och bland de som redan betalar världens högsta skatt.

Välfärdsmanifestationen

Förutom politiker på yttersta vänsterkanten och vänsterartister återfanns dessa organisationer med:

RFHL (Riksförbundet för narkotika och läkemedelsberoende)
ETC (Vänsterorienterad nyhetstidning)
Resurs (Nätverk för sjuka)
Påskupproret (Uppror mot utförsäkringar)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: