Kritik mot muslimsk friskola

Av Stefan K

Återigen utsätts en muslimsk friskola för kritik och återigen är det en skola där den moderate riksdagsledamoten Abdirizak Waberi varit inblandad.

Skolinspektionen riktar skarp kritik mot den muslimska friskolan Römosseskolan, där bl.a. kränkning och mobbing av eleverna pågått under en längre tid. Missförhållandena pågick under den tid som Waberi var rektor på skolan.

Moderaterna har alltså en riksdagsledamot som varit inblandad i flera oegentligheter och som dessutom suttit i en svensk dokumentär (Slaget om muslimerna) och öppet vräkt ur sig att män mycket väl kan ha fyra fruar och slå sina barn som de behagar. Media och sju av de åtta riksdagspartierna har inte ägnat detta något större intresse.

Samtidigt gör media och sju av de åtta riksdagspartierna gemensam sak och går till hårt angrepp mot det parti som kritiserar Islams lagar och samtidigt säger sig vilja prioritera Sverige, svenska medborgare och svenska lagar.

Det är sannerligen en förunderlig värld vi lever i.

Källa: SR

2 thoughts on “Kritik mot muslimsk friskola

  1. Detsamma som att man aldrig har velat se extremkommunismen, utan som Birgitta Dahl (s) komma hem från en officiell vistelse i Kambodja under Pol Potts dagar, och påstå att det inte försiggår några utrensningar av oliktänkande i landet. Det var ju fler sossar och Vpk: are som var med och de såg ju inte heller några av alla de vidrigheter, som utmärkte den regimen. Jan Myrdal t.ex. har ju mig veterligt ännu inte tagit avstånd från någon av Pol Pott regimens alla vidrigheter gentemot civilbefolkningen.

  2. Hej StefanK, jag kan inte förstå varför dessa extremistmuslimer tillåts att gå före jämställdhet och barnens rättigheter? Varför vill så många vara kompis med en extremmuslim?

    Vad är det som gör att svenskar inte ”vill” se?

Kommentera