Bojkotta skiten!

Av Stefan K

Inte ens på vår svenska Nationaldag kan Aftonbladet låta bli att nedvärdera Sverige och allt som vi förknippar med vårt land.

Jag tänker visa denna bild som publiceras tillsammans med en artikel som riktigt luktar Sverige-hat och ni förstår säkert vad den då handlar om.

Vill ni förstöra denna underbara dag kan ni läsa Aftonbladets artikel här. Vill ni njuta av dagen så väntar ni tills i kväll.

Artikeln stinker av lågvattenmärke och frågan är om moskéer, radikala muslimer och kvinnor i burka Aftonbladet vill ska symbolisera Sverige? Är somaliska folksånger, burundisk folkdans och palestinska flaggor något som Aftonbladet vill ska möta utländska turister som besöker vårt land?

Artikelförfattaren verkar att helt gå på Islams linje som innebär att man ska erövra hela Europa och övriga västvärlden. Han, Anders Lindberg (anders.lindberg@aftonbladet.se), vill uppenbart att Sverige ska införlivas i någon muslimsk enklav där sharia-lagar ska råda och kvinnor i slöja ska stanna hemma och sköta hemmet när männen jobbar och roar sig. Anders Lindberg och Jan Helin borde läsa denna artikel av den i Iran födde Nima Dervish, så att de kanske förstår att de gör mer skada för integrationen än nytta.

Själv tänker jag njuta av och hylla dagen tillsammans med mina vänner och detta är bl.a. något jag längtar efter att få se.

Jag har inte läst Aftonbladet under de tre senaste åren och nu förstår jag varför. Min uppmaning till er andra är att göra som jag. Bojkotta skiten!

Anders Lindberg och Jan Helin. Njut av vår Nationaldag i närmsta moské eller tillsammans med skönsjungande kvinnor i burka. Vi vill inte se er bland kvinnor och män som älskar och hyllar vårt land. Detta är vad ni är värda!

Avslutar min ilska med denna vackra sång om ett vackert land.

5 thoughts on “Bojkotta skiten!

  1. Sant Tommy
    Jag tänkte googla efter muslimska webbsidor och länka till AB:s artikel och förklara på engelska att Sveriges flagga med det gula korset är placerat högst uppe på en svensk moské. Givetvis nämner jag Jan Helins namn.
    Hjälp mig gärna. Ju fler webbsidor det sprids på, ju bättre.

  2. Stefan. Aftonbladet lever farligt, de tar en enorm risk när de sätter det förhatliga kristna korset på en moské.

  3. Journalistdravlet i Aftonbladet är ute efter att provocera den utrotningshotade minoriteten.

    Dom är inte större än så.

  4. Ibland undrar man om journalisterna ägnar sig åt någon slags omvänd psykologi. Eller så är de bara så fruktansvärt hjärntvättade av multikulti.

  5. Hoppas att du får en trevlig dag och tänk på blodtrycket.
    Jag tror jag tar en titt på allt det Afrikanska på Malmö Folkets Park.

Kommentera