Fruar ska lyda, servera och underhålla


Av Pettersson från Fjärran Östern redaktionen

I går lanserades ”De lydiga fruarnas Club” i Malaysia som kommer att tipsa muslimska fruar hur de ska hålla sina män nöjda.

Deras talesperson Siti Maznah Mohd Taufik säger att många sociala missförhållanden orsakas av olydiga fruar som inte skänker tillräcklig glädje åt sina män.

”Misshandel sker eftersom frun inte lyder sin make. Han måste vara ansvarig för sin frus välbefinnande men hon måste lyssna på sin man, sade hon vidare.

Siti Maznah, en 48-årig mor till fem, betonade att män inte skulle avvika till prostituerade om hustrur gav dem ett tillfredsställande sexliv. Fruarna borde välkomna männen med sexiga kläder och lockande leenden i avskildhet i sina hem.

På frågan om det var hustruns fel om hon blev misshandlad, svarade Siti Maznah: ”Ja, antagligen eftersom hon inte lyssnar på sin man.”

─ Pettersson konstaterar att…nej det är nog bäst att hålla fingrarna i styr på tangentbordet.

Läs mer på Dailychilli


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: