En typisk kvinnosyn

Av Stefan K

Titta på denna bild.

Detta är en av de bilder som förmedlats från flyktingkaoset på Lampedusa. Det anmärkningsvärda är att någon eller några av de afrikanska flyktingarna hängt upp en docka föreställande en ung och blond flicka med förmodad västeuropeisk bakgrund. Varför inte en mörkhyad afrikansk variant?

Vad är det flyktingarna vill med detta? Är det dessa blonda, vackra och frigjorda flickor som lockar? Är det därför som bara män syns bland båtflyktingarna som anlänt till Europa? Är det därför som Elin Krantz, Jenny Lemon och andra blonda svenskor så ofta faller offer för afrikanska mäns kåthet?

Jenny Lemon, våldtagen och misshandlad av fyra somalier.
Elin Krantz, våldtagen och mördad av en eritrean.

5 thoughts on “En typisk kvinnosyn

  1. Kahled:
    Om det ena eller andra,är ingen ursäkt för sådana brott,bortsett från svensk lagstiftning…Där de svarta ”berikarna” tycks ha bonus,inte enbart vid sådana gräsliga brott !!
    Anonym (23.07)
    Inte importerar väl Reinfeldt och hans lakaier psykiskt störda,med infödda vredesutbrott och maktbegär..Då skapar de ju konkurrens och ris åt egen rygg…

  2. ”Är det därför som Elin Krantz, Jenny Lemon och andra blonda svenskor så ofta faller offer för afrikanska mäns kåthet?”
    Det är rent av korkat att se ett samband mellan våldtäkt och kåthet. Män, oavsett etnicitet, våldtar på grund av vrede eller psykisk ohälsa. Det handlar inte om att män är kåta och inte kan styra den känslan. Det handlar om män som våldtar på grund av ett vredesutbrott, maktbegär eller psykisk störning. Det rättfärdigar ingenting, men det skall absolut inte blandas samman med kåthet.

Kommentera