En typisk kvinnosyn


Av Stefan K

Titta på denna bild.

Detta är en av de bilder som förmedlats från flyktingkaoset på Lampedusa. Det anmärkningsvärda är att någon eller några av de afrikanska flyktingarna hängt upp en docka föreställande en ung och blond flicka med förmodad västeuropeisk bakgrund. Varför inte en mörkhyad afrikansk variant?

Vad är det flyktingarna vill med detta? Är det dessa blonda, vackra och frigjorda flickor som lockar? Är det därför som bara män syns bland båtflyktingarna som anlänt till Europa? Är det därför som Elin Krantz, Jenny Lemon och andra blonda svenskor så ofta faller offer för afrikanska mäns kåthet?

Jenny Lemon, våldtagen och misshandlad av fyra somalier.

Elin Krantz, våldtagen och mördad av en eritrean.


5 responses to “En typisk kvinnosyn

 • Claes greve

  Elin Krantz mördare är från Etiopien inte Eritrea

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Kahled:
  Om det ena eller andra,är ingen ursäkt för sådana brott,bortsett från svensk lagstiftning…Där de svarta ”berikarna” tycks ha bonus,inte enbart vid sådana gräsliga brott !!
  Anonym (23.07)
  Inte importerar väl Reinfeldt och hans lakaier psykiskt störda,med infödda vredesutbrott och maktbegär..Då skapar de ju konkurrens och ris åt egen rygg…

  Gilla

 • Khaled

  Rätta Elin Krantz mördare va inte eritrean utan ethopier

  Gilla

 • Anonym

  ”Är det därför som Elin Krantz, Jenny Lemon och andra blonda svenskor så ofta faller offer för afrikanska mäns kåthet?”
  Det är rent av korkat att se ett samband mellan våldtäkt och kåthet. Män, oavsett etnicitet, våldtar på grund av vrede eller psykisk ohälsa. Det handlar inte om att män är kåta och inte kan styra den känslan. Det handlar om män som våldtar på grund av ett vredesutbrott, maktbegär eller psykisk störning. Det rättfärdigar ingenting, men det skall absolut inte blandas samman med kåthet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: