Överfallet på flickorna i Husbybadet


Av Pettersson

Aftonbladet har idag en artikel om det som började med en anmälan om ofredande mot unga flickor (Aftonbladet skriver inte barn) och att denna anmälan har växt till ett internetrykte med stora proportioner.

Mats Eriksson på Västerortspolisen säger att händelserna fått enorma proportioner bland annat på forumet Flashback och tycker vi ska kontrollera källorna.

− Pettersson tycker att polisens uttalande är bra men vad gör vi när varken polisen, journalisterna eller de ansvariga på boendet talar om vad som hänt utan kniper käft. Inte ens idag talar Aftonbladet om vad det är för pojkar eller vad som hänt, de pratar om rykten och bidrar själva till ryktesspridningen genom att dölja och förtiga sanningen i detta och många andra fall. Nu när Aftonbladets äntligen tar upp skiten har reporten Linda Hjertén lyckats få det till att ”högerextrema” bildat en ”lynchmobb mot flyktingförläggning” och att övergreppen mot flickorna inte alls var särskilt allvarliga. Fy fan.

Aftonbladets artikel.  

Här finns det hemska flygblad Aftonbladet förfasar sig över.


2 responses to “Överfallet på flickorna i Husbybadet

 • Stefan K

  Aftonbladet lär få äta upp sina pinsamma artiklar. Det är utan anledning som skittidningen tappat ca 38 000 läsare i månaden.

  Gilla

 • DDR-media!

  Aftonbladet ljuger så det står härliga till. Intressant också hur polisen kan bekräfta två olika saker, för att kläderna slets av bekräftades det med (även av dom på badet).. Men det är klart, det rör sig kanske om en icke-politiskt tillsatt polis kontra en som är det?

  Se förresten det hemska flygbladet man talar om här: http://www.nationell.nu/flygblad.pdf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: