Den falske profeten


Av Pettersson

I Köpenhamn sitter det några ”svenska” terrorister häktade misstänkta för att ha planerat attentat mot tidningen Jyllandsposten för att den publicerat teckningar av profeten Muhammed. I Sverige hotas konstnären Lars Vilks och Nerikes Allehanda av samma orsaker.

Det kan visserligen hävdas att karikatyrerna som publicerade var provocerade men det viktigaste argumentet från de muslimska länderna var att Muhammed inte får visas i bildform och den som gör det kränker alla muslimer i deras tro.

Vilket jävla skitsnack liksom mycket annat inom islam, islams förespråkare blåljuger, är genomfalska och helruttna!

I ett av de värsta länderna, en islamsk teokrati, en islamsk Gudsstat, en islamsk republik är det fritt fram att masspublicera bilder på Muhammed som både ung och gammal, i det landet finns det bilder på Muhammed i alla skolböcker, på marknader, i hem, nästan överallt. Det landet heter Iran och i den övriga islamska världen är det likadant. Varför våra journalister som reser i dessa länder inte rapporterar detta faktum och konfronterar ayatollorna och imamerna med detta faktum är obegripligt. Det är bara att konstatera att de sköter inte sitt jobb som är att rapportera korrekt och allsidigt.

Den falske profeten som tonåring och vuxen i Iransk version

 ─ Pettersson inser att de har lite att göra om de ska mörda alla som producerar bilder av den store profeten och om de nödvändigtvis känner sig tvungna att göra det kan de börja på hemmaplan. Varför har inte en enda av alla s.k. moderata och justa muslimer sagt att det är inget att bråka om, hemma hos oss finns det massor med bilder på Muhammed?


One response to “Den falske profeten

  • ollirein

    Vid profetens skägg! Kan det vara så jävligt, att det inte finns några moderata och justa muslimer över huvudtaget i världen? Kan det vara så jävligt att alla muslimer istället är små smygrasister? Kan det va så jävligt att de alla ljuger så nackhåret reser sig på dem? Vem kan man då lita på hos muslimerna?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: