Här händer det saker.


Av Stefan K

Äventyrsbadet Aq-va-kul i Malmö är tänkt att vara en tillflyktsplats för människor som vill träffas. undgås, motionerna och ha kul. Många har nog kul, men många går också hem därifrån med traumatiska upplevelser. Nu har domen kommit i ett fall från februari 2010, där en 38-årig man i smyg förlustat sig med en 13-årig flicka i äventyrsbadets bubbelpool. En irakisk medborgare, boendes i Malmö, har av tingsrätten i Malmö dömts till fängelse i två månader och att betala 11 000:- i skadestånd till flickan. Relatera detta skadestånd till de 60 000:-  som en muslimsk man som vägrade skaka hand med en kvinnlig chef fick. Visst görs det skillnad på folk och folk i detta land, om detta talar 7-klöverns politiker sant. Ska tilläggas att ingen utvisning utdömdes för denna man med irakiskt medborgarskap.

Nu kanske detta ligger i muslimska mäns natur och utgörs därför av förmildrande omständigheter. Kanske det inte är konstigt att muslimska män som inte är vana att se naken hud, förutom sina fruars, reagerar med samtliga könshormoner när de kommer till Sverige och får se vackra kvinnor och söta flickor i bikini och baddräkt? Dessutom följer varje rättrogen muslim sin profet till punkt och pricka och han gillade som bekant att förlusta sig med flickor yngre än den aktuella 13-åringen.

Lade ni förresten märke till skillnaden i Skånskans och PI:s artiklar? Om inte, läs igen och jämför. Kanske detta är en förklaring till att gammelmedia förlorar mark till förmån för nätets fria nyhetsbloggare?

Nu har det hänt flera saker på detta bad som egentligen borde vara en rekreationsarena för stadens befolkning, men vissa tycker uppenbart annorlunda.


One response to “Här händer det saker.

  • Eva-Marie

    Ett sorgligt kapitel i Malmö. Man provade en tid att endast släppa in minderåriga i vuxet sällskap. Kollektiv bestraffning. När jag var barn åkta man dit med kompisar och hade kul. inget konstigt alls och folk skötte sig , men jag pratar om 70-talet en helt annan tid och en helt annan befolkning i Malmö.
    Jag skrev till fritidsförvaltningens chef och jag ville avstänga nämda kille tills han var vuxen men det blev 3, tre månader!!! Att ha kniv med sig till simmhall, hur sjukt är inte det!!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: