Jeff Dunham – Achmed the Dead Terrorist


Av Olli Rein

Det här inslaget skickades av en kvinnlig socialsekreterare i Borås till hennes vänner. Av rent misstag kom en klient till henne med på sändlistan. Det var en man och han var muslim. Naturligtvis sa han att han tog väldigt illa upp av den här sketchen och han ville ha skadestånd av Borås kommun.

En så länge har kommunen vägrat att betala något skadestånd, utan anser att de har gjort rätt för sig genom att skriva och be om ursäkt, och att de har gett sin anställda en erinran, vilket innebär att de kan ge sin socialsekreterare sparken om det upprepas. Muslimen är naturligtvis inte nöjd med detta, så DO med Katri Linna i spetsen kommer nog snart ångande till Borås.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: