En Politisk Sjukdom


Av Olli Rein

Den största utmaningen för republikanerna i 112: e kongressen är inte Barack Obama. Det är inte Harry Reid och Senaten, kontrollerad av Demokraterna. Det är inte hög arbetslöshet, upphävandet av Obamacare, hot om islamism och Shariah i Amerika, underskottet, eller det hotande problemet från flera delstater som inte kan balansera sin budget. Allt detta är bara symptom. Sjukdomen är socialism eller, åtminstone, ett genomgripande socialistisk tänkande.

Enligt en gallupundersökning från feb 2010, säger 61% av liberaler att deras bild av socialism är positiv” och 53% av Demokraterna har en positiv bild av socialismen. Sammantaget anser 36% av amerikanerna att socialism är positivt.

Winston Churchill beskrev socialismen som ”en filosofi för att misslyckas, bekännelsen av okunnighet och ett evangelium av avund. Dess inneboende kraft är en jämlik fördelning av elände.” Ekonomen Thomas Sowell uttryckte det, ”socialism i allmänhet har en historia av misslyckande som är så uppenbar att bara en intellektuell kan ignorera eller undvika det.”
K.E. Campbell.

Nedanstående video är en trailer från en fullång spelfilm, The Soviet Story, som jag inte lyckades hitta i sin helhet, men den kan beställas här

Även 10 minuter bör grusa alla illusioner och ge en klar insikt om vad det slutliga resultatet är i ett socialistiskt system. Tyvärr har ”intellektuella” som Sowell hänvisar till, en vana att skyla över och rationalisera bort uppenbara bevis, eftersom de tror att de stöder en ”högre sanning”, som resten av oss vanliga dödliga inte ser.

”Vänsterns” ideologi hyser ett enormt förakt för mänskligt liv och skyr inga medel när de ska forma oss ”för vårt eget bästa”.
De har en fantasi om att människans natur är utvecklingsbar och att, om man på något magiskt sätt kan införa sin ”perfekta” ideologi, kan man tvinga människor att bete sig på ett ”perfekt” sätt. Deras vanföreställningar och hallucinationer om den mänskliga naturen slutar alltid i misär, lidande och död för ett stort antal bristfälliga homo sapiens, varhelst det genomförs. Oavsett hur många gånger detta sker kommer trogna marxister, kommunister, socialister och alla deras varianter och arvingar att fortsätta att försöka tvinga människor till något ”perfekt”tillstånd.

Ha den här videon i minne nästa gång en kollektivist lägger ut sin teori om den perfekta Socialistiska Staten.

Från Bloggen Every Kinda People


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: