Gambier och irakier våldtog 13-åring – slipper utvisning

Av Pettersson

Lördagen den 13 november 2010 våldtogs en 13-årig flicka i ett skogsparti i Jakobsberg av en 18-årig gambier och hans 16-årige kompis från Irak. Nu har de båda invandrarna dömts för gärningen. Men de utvisas inte ur Sverige.

Enligt nationalistiska Realisten ska flickan ha varit på väg hem från en spritfest i Järfälla tillsammans med två pojkar, 12 och 14 år gamla, när sällskapet mötte irakiern, gambiern och ytterligare en man i en gångtunnel i Jakobsberg.

Flickan, som var kraftigt berusad vid tillfället, kunde inte gå utan hjälp av den 14-åriga pojken. Vid mötet med det mångkulturella gänget tvingades 12-åringen och 14-åringen att lämna platsen, och invandrarna förde sedan flickan till en park vid Vittraskolan i Jakobsberg där hon våldtogs av gambiern.

Efter våldtäkten ska gambiern ha uppmanat 13-åringen att gå till ungdomsmottagningen så att hon inte blev gravid.

Den 12 januari i år dömde Sollentuna tingsrätt gambiern för våldtäkt mot barn och ringa narkotikabrott till ett år och tre månaders fängelse. Irakiern döms för medhjälp till våldtäkt och narkotikabrott till ungdomsvård.

─ Pettersson undrar varför åklagaren inte yrkade på utvisning trots att de båda gärningsmännen är utländska medborgare.  Ett effektivare och billigare straff hade varit att istället för fängelse á 2500 kr/dygn ge herrarna enkelbiljett hem till respektive land.

4 thoughts on “Gambier och irakier våldtog 13-åring – slipper utvisning

  1. Det enda som kan få dessa kriminella muslimer att inte begå brott, är enligt dom själva att de skulle få längre straff. Men det orkar inte Alliansen genomdriva, trots att Beatrice Ask länge pratat om det. Här kan jag inte tänka mig att SD skulle vara något hinder, men kanske något eller några allianspartier med godhetssyndrom skulle gå emot. Offren räknas ju inte. Endast muslimska män räknas. Vi har alltså redan muslimskt anpassade lagar i Sverige. Reinfeldt! Du måste vara den fegaste skit som någonsin bebott det här landet. Gillar du att ha den beteckningen, så fortsätt i samma anda. Vill du bli accepterad brett i Sverige, sluta då för faan att uppträda som en hallelujakärring.

  2. Minimistraffet för grov våldtäkt är 4 års fängelse. Två män som ger sig på en trettonåring är tydligen inte grovt.

  3. Ber om ursäkt, kulturberikaren var från Gambia och inte Kongo. Åtminstone inte den här gången.

  4. Ytterligare en kulturberikande våldtäkt utförd av en kongolesisk pedofil. Ska inte våldtäkt av barn ge högre straff. Den här kukförarn fick ju avdrag på straffet istället. Han hade ju redan sett till att få den avdragen en gång, det borde väl räcka.
    Men att inte skicka hem ett sånt här svin är ju beklämmande att se.

Kommentera