En rolig Blattajävel


Av Pettersson

En man som dömts för olaga hot har i skrivelser till hovrätten bland annat kallat tingsrättens ledamöter för ”judiska nazi-svin”. Mannen fick inte bara avslag på sin resningsansökan, utan dömdes även till böter för sina uttalanden. HD har nu beslutat att inte meddela prövningstillstånd. I en skrivelse till hovrätten står bland annat följande att läsa:

”Jag vet att det är för mycket begärt att en ´blattajävel´ ska få en rättvis och demokratisk behandling i Reinfeldts Judiska Apartheid-Sverige men jag gör ett sista försök!

Jönköpings tingsrätt meddelade den 3 mars 2010 dom angående olaga hot. Genom domen dömdes mannen för olaga hot till villkorlig dom och dagsböter. Sedan han överklagat tingsrättens dom men uteblivit från huvudförhandlingen i hovrätten förföll hans överklagande, varvid målet avskrevs. Mannen ansökte därefter om att hovrätten skulle återuppta målet men hovrätten avslog hans ansökan. Mannen har nu ansökt om resning. Det framgår att han inte anser sig ha fått en rättvis och opartisk rättegång. I den första skrivelsen som inkom till hovrätten den 1 november 2010 har han skrivit bland annat följande.

”Heil Reinfeldt! För ett tag sedan fick jag ett brev från något judiskt Nazi-svin som skrev att jag kunde begära ´resning´ om jag inte var nöjd med er judiska Nazi-skenrättegång i juni 2010”… ”Om ett judiskt Nazi-svin har sagt att jag har rätt att begära ´resning´ så vill jag göra det”… ”Den här gången (om judesvinen tillåter att jag får en rättvis och demokratisk prövning av det påhittade ´brottet´ som judesvinen satte dit mig för) så vill jag inte ha ett judesvin som ´försvarsadvokat´ eller en av deras mutade stjärtgossar.”

I den andra skrivelsen som inkom till hovrätten den 2 november 2010 har mannen skrivit bland annat följande.

”Heil Reinfeldt! (Judarnas konung)”… ” Enligt ett av era judiska Nazi-svin har jag rätt till ´resning´ för att jag åtalades av Reinfeldts judesvin för ett brott som jag inte begått, har blivit ´dömd´ av de judiska Nazi-svinen på tingsrätten”… ”Jag vet att det är för mycket begärt att en ´blattajävel´ ska få en rättvis och demokratisk behandling i Reinfeldts Judiska Apartheid-Sverige men jag gör ett sista försök! Det är väl inte så himla viktigt ändå, kanske – nästa år kommer judeparasiten (och dess vidriga Gestapo-pack) att utrotas. Inte av frihetskämparna Al Qaeda, utan av Gud själv! När judeparasiten är borta för gott har varken jag eller någon annan människa något att oroa sig för längre.”

Hovrätten dömer Daniel Gilfry Född 1948-05-19 enligt 9 kap. 5 § första stycket andra meningen rättegångsbalken för otillbörligt uttalande i rättegångsskrift till böter tvåtusen (2 000) kr.

Källa: VGNT


2 responses to “En rolig Blattajävel

 • Lars Å Månsson

  En liknande sjuk historia hörde jag just på nyheterna från Berlin.Fem poliser skadades igår kväll i staden, två av dem fick efteråt behandlas på sjukhus!
  Orsaken var att man skulle omhändertaga två busande barn.En 13-årig flicka och en 15-årig pojke.I samband med sitt utövande i tjänsten mot dessa snorungar,blev alltså slutresultatet att poliserna fick uppsöka sjukhus.
  Annat var det på den tiden,när vi lite äldre växte upp,och kvinnliga poliser eller klena manliga,var en sällsynthet…

  Gilla

 • Olli Rein

  Jag undrar om det inte är Alis farsa som här uttalar sig. Det är mycket av detsamma som Ali skriver till bland annat mig. Men att jag skulle kunna få något skadestånd, finns väl ingen chans till, men jag kan ju alltid göra ett försök. Att det är en av det nya landet PA -Gaza är dock höjt över alla tvivel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: