Legal avvisning försenas av Vänsterterrorister


Av Olli Rein

Jag skrev igår om Vänsterns nyttiga idioter som hindrade en legal avvisning från Förvaret Sagoåsen i Kållered för vidare transport med flyg till Bagdad. Ytterligare ett antal ska avvisas på onsdag. Men enligt socialisterna i sin förvirrade värld är ”ingen människa illegal” för ”jorden tillhör alla”.

Nätverket heter just det. ”Ingen människa är illegal.” Dessa kriminella socialister medverkar således aktivt till att främja lagbrott genom civil olydnad och polisen har inte ens gripit någon av dem som var på plats såvitt PI känner till.

Ja så formuleras problemet av PI och mer av det de skriver om hittar ni här, men det som förordas av dessa Vänsterextremister är ren anarki. Ingen har rätt att ta för sig av andras tillhörigheter, vare sig det gäller bostäder, mat, fortskaffningsmedel eller vad som helst som tillhör någon annan.

På det bygger alla lagar och förordningar, och de gäller i samtliga erkända stater på vår jord. Skulle det gå att åka till Bagdad och ta vad dessa Baghdadsbor nyss har lämnat efter sig. På det måste man svara nej, men det förstår inte dessa idealister, som anser att allt ditt är mitt och mitt ska du ge faan i.

Det börjar bli på tiden att polisen reagerar. Mannen i rött som för talan för gruppen är en välkänd 27 åring och heter Kristoffer Lundgren, ursprungligen från Piteå och tillhör det  Trotskistiska partiet Rättvisepartiet Socialisterna, som ju även startat sittstrejker och andra aktioner mot flyktingförläggningen i Boden. De är även aktiva i  Borlänge, där rörelsen en gång uppstod

Som går att läsa på PI så har denne Kristoffer Lundberg så mycket på sig tidigare, att polisen bör kunna agera mot honom och några av de andra på det de tidigare har gjort och det här. På så vis brukar stridsviljan avta.

När det gäller de anställda som många gånger förut ställt till med besvär, så borde avsked vara ett helt rätt sätt att tackla problemet. Annars ska Migrationsverket lägga ned hela Sagoåsen, och flytta verksamheten till annan plats, där man kan få arbeta ostörda från yttre och inre våld på sin arbetsplats.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: