Rattfull Sverigedemokrat gripen med skarpladdad pistol


Av Pettersson

Ni har väl sett de reportage som TV, radio och tidningar är fulla av om den berusade Sverigedemokrat som i onsdags morse stoppades av polisen misstänkt för rattfylla i Södertälje. Bilens förare hade 0,84 promille alkohol i blodet. Vid den rutinmässiga kropps­visiteringen hittade polisen en skarpladdad pistol kaliber 22 på mannen samt ett fulladdat extramagasin, dessutom låg en kniv i bilen. Enligt polisen är Sverigedemokraten mycket ångerfull, han har ingen vapenlicens och pistolen är givetvis köpt av en okänd.

Jaså har ni inte sett det? Kan det bero på att det beväpnade rattfyllot inte är Sverigedemokrat UTAN SOCIALDEMOKRAT och dessutom UTLÄNNING?

Det beväpnade rattfyllot är Aho Dulan, syrian och socialdemokrat från Södertälje.

─  Pettersson undrar när svenska journalister ska börja behandla människor lika och inte dela upp nyhetsjournalistiken i vi och dom.


One response to “Rattfull Sverigedemokrat gripen med skarpladdad pistol

  • Eva-Marie

    Fram med stjärnkikaren Pettersson för det får vi titta i stjärnorna efter. Fast där var en socialdemokratisk kvinna som slogs på krogen för några år sedan, hon blev jagad och fockad.Lika….dream on.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: