Muslimer vill inte ha frihet, de vill ha Sharialagar

Av Pettersson

Det påstås att vi inte ska dra alla muslimer över en kam eftersom de är individer och att alla inte är terrorister. Det är helt riktigt men ibland måste man generalisera för att göra världen begriplig.

HELA den muslimska världen är emot ett fritt öppet och demokratiskt samhälle. Muslimer och islam accepterar inte FN:s deklaration om mänskliga rättigheter eftersom dessa strider mot islams regler angående kvinnans rättigheter, religions- åsikts- och yttrandefrihet.

Kairodeklarationen om de mänskliga rättigheterna i islam är en deklaration som medlemsstaterna i Islamiska konferensorganisationen (IKO) antog i Kairo 1990 och som visar muslimernas syn på mänskliga rättigheter och slår fast sharia som deras enda grund.
IKO har 57 muslimska medlemsstater.

Alltså handlar det inte om enskilda muslimer eller ens enskilda länder som Saudiarabien, Iran och Sudan utan IKO-s samtliga medlemsländer, HELA, den muslimska världen. De vill inte ha mänskliga rättigheter eller demokrati. 1,5 miljarder muslimer står bakom kraven på SHARIA-lagar.

─ Petterssons anser att det är rätt att generalisera eftersom alla som påstår att de tror på islam samtidigt säger att de är emot demokrati och för förtryck.   

5 thoughts on “Muslimer vill inte ha frihet, de vill ha Sharialagar

  1. Sara Eklund! Eftersom du bara anser att Niklas Säfström har rätt utan motivation, så hänvisar jag till mitt svar till honom.

  2. Niklas Säfström! Du tycks tillhöra dom som ser sanningen som ett hot. Sanningen kan endast ses som ett hot för dom som stödjer osanningar. Det vill säga att de som säger sig stå för demokratiska värden i dagens uppror i de muslimska länderna, har då enligt din uppfattning fel och deras diktator har rätt. På något annat vis kan man inte tyda ditt försvar av Islam. Sanningen måste få komma fram även där den går stick i stäv med gamla fördomar och medeltida religiösa galenskaper. Varför vill du bevara Islam i dess nuvarande form? Berätta det för oss Niklas.

  3. ”ibland måste man generalisera för att göra världen begriplig.” skriver du.

    Du beskriver en extremistisk syn på islam och hävdar att den är representativ för alla muslimer. Det är att generalisera i den vidaste grad att det är direkt rasistiskt.

    De skribenter som skriver på den här bloggen verkar alla dela samma förakt mot islam och muslimer. Den här bloggen spär bara på föraktet och skapar hat.

    • Jag skrev att det är helt riktigt att alla muslimer är individer och att alla inte är terrorister.

      Men SAMTLIGA 57 muslimska länder är officiellt emot FN:s deklaration om mänskliga rättigheter och för Sharialagar. Mer behöver inte sägas. Islam är extremistiskt och hör hemma i medeltiden och inte i en modern värld. Enligt FN pågår det 30 större konflikter i världen, islam är inblandat i 25. Svenska UD avråder svenskar från att åka till 33 olika platser i världen i 29 av dem är det islamister som bråkar. Islam bråkar med judar, med kristna, med hinduer, med ateister, de bråkar med alla och aldrig är det deras fel eftersom Allah påstår att de har rätt.

      Att vara emot islam är inte att vara rasistisk, islam är en politisk ideologi och inte en tro. Islam gör anspråk på att styra samhället ner i minsta detalj. Islam går inte att förena med demokrati.

      Lika litet som det går att vara rasistisk mot en kristen kan man vara rasist mot en muslim eftersom muslimer varken är en ras, en hudfärg eller har ett gemensamt nationellt eller etniskt ursprung

Kommentera