Rassel rassel!

Av Stefan K

Nu har nyckelskramlarna i Nyköping gjort en storstilad insats igen. Med liv, lust och engagemang stod de idag på Stora Torget och viftade med sina husnycklar i tron att deras manifestation har någon betydelse. Givetvis har den inte det, utan de organisationer som de skramlar mot fnissar bakom deras ryggar och struntar blankt i deras lilla lördagsnöje. Om inte annat, så kan man besöka organisationernas hemsidor (även om jag inte förespråkar det) och ta del av deras förtjusning av att uppmärksammas och skapa intresse kring deras budskap.

Jag accepterar ingen extremism på våra gator och torg. Detta oavsett om det rör sig om vänster, höger eller muslimsk extremism. Dock är det intressant att notera nyckelskramlarnas ointresse av att manifestera mot två av de tre största hoten mot vårt samhälle, nämligen den kommunistiska och den islamistiska. Kan det möjligen bero på initiativtagarnas bakgrund i kommunistiska organisationer från Sydamerikanska länder?

Bilden ni ser under texten är ett urklipp från en kommentar till den artikel SN publicerade idag, den 15:e januari. Byt ut ordet nazismen mot islamismen och ni kan knappast se någon skillnad i det budskap som borde nå ut till samtliga pursvenska medborgare.

1 thoughts on “Rassel rassel!

  1. Det verkar vara lite tramsigt. Tacka vet jag ert Nyköpings gästabud, det gästade vi för några år sedan.

Kommentera