Rassel rassel!


Av Stefan K

Nu har nyckelskramlarna i Nyköping gjort en storstilad insats igen. Med liv, lust och engagemang stod de idag på Stora Torget och viftade med sina husnycklar i tron att deras manifestation har någon betydelse. Givetvis har den inte det, utan de organisationer som de skramlar mot fnissar bakom deras ryggar och struntar blankt i deras lilla lördagsnöje. Om inte annat, så kan man besöka organisationernas hemsidor (även om jag inte förespråkar det) och ta del av deras förtjusning av att uppmärksammas och skapa intresse kring deras budskap.

Jag accepterar ingen extremism på våra gator och torg. Detta oavsett om det rör sig om vänster, höger eller muslimsk extremism. Dock är det intressant att notera nyckelskramlarnas ointresse av att manifestera mot två av de tre största hoten mot vårt samhälle, nämligen den kommunistiska och den islamistiska. Kan det möjligen bero på initiativtagarnas bakgrund i kommunistiska organisationer från Sydamerikanska länder?

Bilden ni ser under texten är ett urklipp från en kommentar till den artikel SN publicerade idag, den 15:e januari. Byt ut ordet nazismen mot islamismen och ni kan knappast se någon skillnad i det budskap som borde nå ut till samtliga pursvenska medborgare.


One response to “Rassel rassel!

  • Eva-Marie

    Det verkar vara lite tramsigt. Tacka vet jag ert Nyköpings gästabud, det gästade vi för några år sedan.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: