Tvångsutvisningar av Irakier


Av Pettersson

Sverige kritiseras hårt för att tvångsavvisa irakier som inte har eller får uppehållstillstånd i vårt land. Att de irakier som avvisas inte har asylskäl har tydligen ingen betydelse, de ska få stanna ändå.

Över 100 000 irakier har tagit sig hit under de senaste åren, nästan alla av dem har inga eller ogiltiga id-handlingar så de flesta ljuger uppenbarligen om sin bakgrund, en del är inte ens irakier, många som uppger sig vara förföljda är inte det utan bara fattiga och arbetslösa, andra är krigsförbrytare, många vanliga brottslingar som Irak vill bli av med osv. En del är inte ens från Irak utan har köpt förfalskade irakiska pass. En del har säkert asylskäl och vi ska inte glömma att över 100 000 fått asyl.

Av de 100 000 som flytt och fått asyl reser ungefär hälften hem på semester till det land de flytt från!!! Några har åkt tillbaks till Irak där de arbeter, till och med i den irakiska regeringen samtidigt som de har bidrag till sitt uppehälle (Danmark)

Femtusen irakier har återvänt frivilligt. 800 har tvingats tillbaks mot sin vilja. Dessutom är landet betydligt lugnare nu än under tidigare perioder.

Sedan finns det fler skäl till att vi inte bör ta emot fler irakier och att så många som möjligt bör återvända. De flesta av dem passar inte i vårt land.

 Steve Sailer skrev före Irakinvasionen 2003 om hederskulturen i Irak:

”I Irak, liksom i stora delar av regionen, är nästan hälften av alla gifta par första- eller andrakusiner till varandra. En studie 1986 av 4 500 gifta sjukhuspatienter och sjukhuspersonal i Bagdad fann att 46 procent var gifta med en första- eller andrakusin, emedan en mindre studie 1989 fann att 53 procent var gifta med en blodsanförvant.

Genom att skapa intensiva släktlojaliteter och starka nepotismiska drifter, försvårar inavel utvecklingen av ett civilsamhälle. Irak utgörs grovt av tre etniska grupper – kurderna i norr, sunniterna i mitten och shiiterna i söder. Var och en av dessa tre etniska grupper är delbara i mindre och mindre stammar, klaner och inavlade släkter – var och en med sina allianser, rivaler och fejder”

Dessa allianser, rivaler och fejder tar de med sig hit liksom hedersvåld och kusingiften. För irakier och andra folk från mellanöstern kommer klanen först och det land som tar emot dem kommer att de att utnyttja så mycket de går samtidigt som de hånskrattar åt oss och om hur naiva vi är.

Källa: (delvis) Every Kinda People  


2 responses to “Tvångsutvisningar av Irakier

 • Olle.

  Klart att vi ska ha skit för att de svartmustiga bidragstagande landsförrädarna ska härifrån.

  Men det är bara att se saken från den ljusa humoristiska sidan.
  T.e.x. åk till närmaste varuhus och sitt en hel dag så har ni en livs levande gratisföreställning av lyteskomik på högsta nivå.
  Jag har jättekul, jag slår bara bort tanken på de som kommer hit och utnyttjar vårt vårdsystem.

  Jag tycker de ser såååååå roliga ut i sina nya fina rullstolar och med assistenter som tar väl omhand om de stackars inavlade vårdpaketen.
  Så gott folk,,,kom ihåg,,,huuuuumor, vafasiken, de är ju riktiga glädjespridare.
  Nöffnöff på er.

  Gilla

 • Stefan K

  Sverige får kritik för att de avvisar irakier. Nu finns det inget annat land i väst som hjälpt så många irakier, så kritiken borde dämpas eller så får övriga västländer ta sitt ansvar och hjälpa till.
  Iraks migrationsminister vädjar om att Sverige ska sluta tvångsavvisa irakier som sökt asyl. Tacka fan för det, när flertalet som kommer hit har ett kriminellt förflutet. Se bara på de nya gäng som bildas och läs boken ”Svensk Maffia fortsättningen”. Det vimlar av irakier i gängen. Klart Irak vill bli av med dom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: