Efterlysning


Av Pettersson

Efterlyses 1 ─ Denna kvinna är försvunnens sedan hennes svärson Munir Awad greps i Köpenhamn den 29 december. Det enda livstecknet är ett e-post meddelande på nyårsafton där hon tar avstånd från terrorism. Att som denna kvinna som är ordförande för Sveriges muslimska råd gömma sig i stället för att svara på frågor och upplysa om det hon vet tyder på att hon varit medveten om terroristverksamhet i sin närhet.

Efterlyses 2 ─ Var är Sveriges Journalister som har till uppgift att kritisk granska makthavare dit föregående kvinna i egenskap av ordförande i en paraplyorganisation för Sveriges alla muslimer hör. Tänk er att Jimmie Åkessons hade en släkting som satt anklagad utomlands misstänkt för terrorism, då skulle ni bosätta er utanför hans hem tills ni fick svar på era frågor.

Frågetecknen hopar sig: Var är kärringen och de journalister som borde ställa kritiska frågor till henne.


4 responses to “Efterlysning

 • Stefan K

  Eva-Marie, det är fler än du som efterlyst vår statsminister. http://snaphanen.dk/2011/01/09/s%C3%B8ndagskronik-den-tigande-ministern/
  Idag har han visat livstecken då han efter sin långa tystnad meddelar svenska folket om nya skattesänkningar 2012.

  Gilla

 • Eva-Marie

  Efterlysning nr,3 Var är stadsminister Fredrik Reinfeldt?
  Frågade en aktiv moderat i Malmö om hon visste men hon visste inte heller. Men hon vet att det är en hyperkänslig fråga, så lätt att bli stämplad som rasist. Nu är det locket på som gäller så glömmer vi tills nästa gång det smäller.

  Gilla

 • allemand

  De är på fest i moskén.

  Gilla

 • Pelle P

  Denna adelstant ser inte ut att veta vad klockan är ens,än mindre kunna svara på allvarligare frågor. Å andra sida så undrar jag om våra journalister ens gör seriösa försök att få tag på tanten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: