Reinfeldts klimatpolitik slår mot de svagaste


Av Pettersson

Regeringens klimatpolitik förorsakar den kanske största förmögenhetsomfördelningen någonsin. Trillioner plockas av samhällets svagaste genom skenande räkningar för el och drivmedel samt urusel kollektivtrafik, pengar som sedan dyker upp som spektakulära vinster inom energiindustri och banker.

Så skriver Lars Bern som som har varit VD för Ångpanneföreningen och Svenska Miljöforskningsinstitutet IVL. Lar Bern har arbetat med miljöfrågor i snart 40 år och är disputerad vid Chalmers och ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin.

Lars Bern menar att vi är blåsta av regeringen som satsar miljarder på meningslösa miljöprojekt i stället för att bygga upp en fungerande infrastruktur, han menar även att vi blivit och blir blåsta om skogsdöden, ozonskiktet, koldioxidlarmen, klimatförändringarna m.m.  Pettersson skrev tidigare en snabbvariant av detta här.

Läs hela Lars Bern artikeln på Newsmill här.  


One response to “Reinfeldts klimatpolitik slår mot de svagaste

  • allemand

    Han har haft många bra artiklar på NM och snart dyker en tomte upp som heter Thomas i förnamn och spyr ut sina omdömen om LB och vår tvivlan.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: