Benaouda offras av Robin Alfar, medan andra muslimer är offer.


Av Olli Rein

Så här skriver en av de mest aktiva muslimerna på Internet i Nyköping Robin Alfar, som svar på Lars Kriss krönika i Södermanlands Nyheters Webbtidning sn.se igår 4/1 2011, ”Svärmodern som inget såg.”

Skrivet 4 jan 2011 21:52 Robin Alfar (Ej registrerad)

Den som inte märker islamism i sin egen familj, är inte trovärdig i övrigt . Tyvärr, det är samma problematik som finns i alla svenska föreningar och partier. Maktmissbruk och personligt strid tar alla krafter. Jag själv känner många som är offer till sådant personligt strid med både FIFS och Sveriges muslims råd . Fri tänkande personer kommer att uppfattas som farliga i sådana församlingar

(Inlägget är direktkopierat från nättidningen. För felaktigheter i språk och innehåll ansvarar Robin Alfar.)

Som vanligt så talas det här om muslimska offer, och att det är maktmissbruk och personstrider, precis som i alla svenska föreningar och partier. Kontentan av det blir för Robin Alfar att det inte är muslimerna som gör fel, utan svenskarna. Jag undrar hur dum man får bli som muslim, innan det slår tillbaka på en själv. Robin Alfar medger dock i sin sista mening, att fritänkande människor uppfattas som farliga, i sådana församlingar. Med det erkänner han väl att det är så muslimer tänker och handlar, även om det kan uppfattas som om han även menar att detta ingår i samtliga svenska föreningar och partier.

Själv känner jag inte igen mig från svenska idrottsföreningar och andra sekulära föreningar jag har deltagit i, men jag har hört att det finns mycket intriger och ränksmide hos svenska religiösa församlingar och sekter, men att dessa personstrider  gäller annat än att vilja ta den politiska makten. Det är när politisk Islam gör sina framstötar mot det öppna samhället, som dem ju på inget vis vill ha kvar längre än fram tills dem kan ta över den politiska makten i Sverige. När de väl gjort det, så är de mänskliga friheterna ett minne blott.

Är det något att kämpa mot Svensson, eller ska vi bara ge upp och sätta oss ned och invänta döden? Jag själv anser friheten vara värd stora offer. Ett liv utan frihet, är inget liv!


One response to “Benaouda offras av Robin Alfar, medan andra muslimer är offer.

  • Eva-Marie

    Skall bli intressant att följa om någon skriver kommentar till ”Robin”.
    Jag är med i kampen för Sverige.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: