Sanningen om islam


Av Pettersson

Låt 2011 bli Sanningen om islam året. Nedanstående är en översättning från International Civil Liberties Alliance.

Islam idag är ett politiskt och religiöst system som är baserat på principen om slaveri. Målet för den islamska ideologin, så som den skildras i sina grundläggande texter, är att på frivillighetens väg eller med tvång påtvinga mänskligheten Sharia. Sharialagarna stipulerar skyldighet att utöva Jihad – dels i form av en inre Jihad, utkämpad på ett personligt plan, dels en yttre Jihad, heligt krig, som utkämpas i omvärlden – och att stödja de som med militära, politiska, kulturella, sociala eller ekonomiska medel strävar att utkämpa Jihad.

Sharia bryter mot de mänskliga rättigheterna och demokratins principer; Sharia upphäver rätten till liv; Sharia hotar alla individers fysiska integritet och rätt till egendom om dessa vägrar att underkasta sig Islam. Sharia har befrämjat erövringar, krig, slaveri, oräkneliga förföljelser och mord samt folkmord som senast det Armeniska samt de nu aktuella systematiska försöken att ta död på religiösa minoriteter (kopter m.fl.).

14 århundraden av ihärdig strävan att påtvinga mänskligheten sharialagarna har tillfogat den mänskliga historien ett djupt och blodigt sår.

Allt främjande och all spridning såväl direkt som indirekt av Sharia gör utövarna medskyldiga till religiös uppvigling till hat och våld av global omfattning och därmed också skyldiga till brott mot mänskligheten.

Detta måste bli känt — detta måste sägas.

Källa: Every Kinda People

En otrevlig bild men islam är otrevligt och äckligt.


5 responses to “Sanningen om islam

 • malmo

  Hej du som kommenterade kl 23:20.
  Jag vet en fd konvertit som när hon läst hela koranen då drog hon av sig slöjan och insåg vilket humbug det var/är.

  Religion ett opium för folket och ett maktmedel för den som vill lura sina medmänniskor.
  Väx upp.

  Eva-Marie

  Gilla

 • Law of the land

  Flera avhuggna händer här, de verkar ligga i drivor i Menaländerna:

  http://alertpak.wordpress.com/2010/05/05/the-rule-of-islam-in-pakistan-the-greatness-of-sharia-to-cut-off-hands-talibani-punishment-of-theft/

  http://newstime.co.nz/australian-muslim-democracy-is-of-the-devil.html

  @”du kommer brinna i helvete”
  Detsamma, ”du kommer brinna i helvete”, detsamma!

  Detta är inget jag vill ha i MITT (inte ditt) land, Sverige!
  Även om vårt etablissemang numera har koranen under huvudkudden, så betyder inte det att vi normala Svenskar viker oss för den svarte pedofilen och hans förtrupper.

  Gilla

 • ollirein

  I helvetet kommer alla muslimer att samlas och pedofilen Muhammed är självaste djävulen och kommer att äta upp er levande, för att ni inte har tolkat hans skrifter som han har upplyst er om. Allah själv får bara torka Jesus i arslet,och ärkeängeln Gabriel brukar pissa på Allah och alla mussar som kommer ner i helvetet. Så har det blivit för att ni mördat de av Herren utvalda folken, Kristna och Judarna.

  Gilla

 • du kommer brinna i helvete

  Du vet ingenting om religionen islam, om du läser hela koranen så kommer du fatta att det är en fredlig religion som visar vägen till paradiset, föresten den där bilden är en äcklig bild men tänk så kan det vara en krist eller ateist som har lagt en falsk hand och låtsas som han är en muslim

  Gilla

  • [Blocked by CFC] Pettersson

   Tack för den kommentaren. Islam är säkert en fredlig och tolerant religion, det kan vi se på signaturen du valt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: