Benouda kläs av sin helighet!


Av Olli Rein

I en krönika i Södermanlands Nyheters papperstidning kläs Helena Benouda av in på bara kroppen av SN: s ledarskribent Lars Kriss idag den 4:e januari 2011. Den finns att läsa under fliken opinion efter att man först klickat på åsikter på SN:  s nätupplaga http://www.sn.se

Där behandlas hur otroligt det än låter Benoudas trovärdighet, som mor åt en dotter gift med en av de gripna för förberedelserna till grov allmänfarlig verksamhet på Jyllands-Postens och tidningen Politikens kontor, vid rådhusplatsen i Köpenhamn den 29 december 2010.

Hon har nämligen vid alla sina sittningar i morgonsoffor hos olika tv-bolag, och i alla sammanhang hon har fått frågan om hur stor den svenska Islamistiska rörelsen är, förnekat att det finns någon sådan över huvudtaget. Nu när hennes svärson för tredje gången anklagas för terrorism, och bevis i form av automatvapen och stora mängder ammunition som hittades av polisen,  i den bil de använt för att köra sträckan Kista norr om Stockholm, till rådhusplatsen i Köpenhamn, kan hon inte längre neka.

Då påstår hon konstigt nog att hon nu tar avstånd från den terrorism, som hon tidigare har ansett endast fanns som hjärnspöken hos SD, och andra främlingsfientliga grupper i Sverige, Norge och Danmark. Den som med så klara bevis inte förstår att hennes svärson och även hennes dotter, båda personligt kända av henne, är att betrakta som terrorister, är antingen mycket dum, eller direkt insatt i deras förehavanden och ljuger medvetet för att skydda dem.

Men nu har ju hennes svärson inte bara varit misstänkt för terrorism i Etiopien och förberedelser till terrorism vid gränsen till talibanernas områden i norra Pakistan, där de hade med sig en större bunt US dollar, utan även med full beväpning utanför två utpekade mål för terrorism i Danmark.  Så nu kan hon inte längre  ljuga om att hon inte känner till, att det finns grovt kriminella terrorister i Sverige.

Några hundra säger Säpo, lägg till minst en nolla säger jag Olli Rein, och vi är närmare sanningen. Men det kan vara så många att vi får lägga till två nollor och justera den första siffran i talet också en bit uppåt. Sedan är det alla andra vanliga Muslimer som drömmer storarabiska drömmar om Kalifatets återupprättande och Islamskt herravälde på Jorden.

Den delen är mycket stor, och här är alla som delar den drömmen beredda att ställa upp med allt från att gömma terrorister, till att smuggla ut dem ur landet, eller att ta den fallnes vapen och hans plats i ledet. Dessa kan nog räknas i hundratusentals i Sverige idag, då en undersökning om hur många som ville ha Sharialagar bland de muslimska studenterna i norra England, uppgick till 40 %.

Då det är de universitetsstuderande som har allra minst att vinna något på Sharialagarnas införande, så kan man med stor sannolikhet utgå från att procentsatsen i gruppen utanför universitetsstuderandena är den omvända siffran minst. Det gör 60 % av en mycket större grupp, och alltså en klar majoritet för införandet av Sharialagarna.

Det är vad vi har att förvänta oss krav om. Den enda vägens politik nu, är att säga nej till all muslimsk invandring, och införa nya hårda prov för dem som är kvar, samt införa ordentliga krav på självförsörjning, för dem som ska få stanna. En nedskärning av barnbidragen efter tredje barnet är också en nödvändighet, för att självförsörjning ska vara en självklarhet, och att även muslimer ska omfattas av de lagar som reglerar skyldigheten att arbete för sitt uppehåll i Sverige, med det man kan utföra i arbetsväg. Vägran ger naturligtvis inte tillgång ens till försörjningsskydd för de vuxna, och barnen tas ifrån dem.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: