Terrorsvenskarna


Av Pettersson

Idag den 31 december 2010 har Expressen på sin första sida och drygt 10 helsidor inne i tidningen reportage om terrorsvenskarna. Bland annat en ”exklusiv” intervju med irakiern Abdullah Muhammed Salman som talar ut om ”svenskarna”

Expressen är en tidning som ofta och mycket skrivit om att etniciteten inte har någon betydelse. Ändå är i Expressen nästan alla namngivna brottslingar svenskar. Jag undrar vilka Expressen tror att de lurar, de kan väl knappast var så dumma så de lurar sig själva ens. Det som är klart är att skittidningen inte rapporterar allsidigt, korrekt och saklikt som deras egna etiska regler föreskriver.  

─ Pettersson blir förvirrat. Ibland finns det inget svenskt eller några svenskar, andra gånger är alla svenskar. Hur står det till i vårt land egentligen?

Från vänster 1:a Svensken Munir Awad. 2:a Sahbi Zalouti. 3:e Svensken Omar Abdalla Aboelazm. 4:e längst till höger Irakiern Abdullah Muhammed Salman. Undrar hur länge det dröjer innan Expressen kräver att de ska in i almanackan och sådana osvenska namn som Eva, Marie, Stefan och Tommy åker ut.


5 responses to “Terrorsvenskarna

 • Anders Andersson

  Svenskar har fått några nya resmål dessutom, pakistan, afganistan, sudan och somalia. Något som också ofta framkommer i Expressen.

  Gilla

 • Eva-Marie

  Du skall se att det kommer som ett brev på posten om inte imorgon så nästa dag.Våra namn åker ut…. Skål på er också 😉

  Gilla

 • Pettersson

  Skärp dig Allemand. Är du igång redan? Du heter Allemand. Det är jag som är Tommy. Skål.

  Gilla

 • allemand

  Tommy ger ni f-n i, det är ett av mina namn.

  Gilla

 • Stefan K

  Det finns en enkel regel Tommy:
  Är invandrare förövare till ett brott, är de svenskar. Är invandrare offer för ett brott, är de invandrare.

  Det tråkiga i kråksången är att utländsk media oftast vidarebefordrar det som vår gammelmedia skriver. Därför verkar det som att svenskar är ett synnerligen brottsbenäget folk, där terrorism numera är legio. Nu får vi se hur en av våra största exportprodukter påverkas i framtiden, nämligen turismen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: