De ”svenska” terroristerna


Av Pettersson

De ”svenska terroristerna som gripits i Danmark är:

  • Mounir Dhahri, 44-årig tunisisk medborgare,
  • Omar Abdalla Aboelazm, 30-årig libanes med svensk medborgarskap
  • A Salman, 26-årig irakisk asylsökare i Danmark.
  • Munir Awad, 29-årig libanes med svenskt medborgarskap.

Munir Awad är intressant. Den islamisten har jag tidigare skrivit om är på bloggen med en fråga om vem som betalar deras resor. Läs här När Munir Awad kom hem sade han till Svenska Dagbladet ”Vi vet att Säpo hjälpte oss hem och jag är oerhört tacksam”. Så tacksam så han betalat tillbaka pengarna han fick låna har han dock inte varit. Han är fortfarande skyldig UD 8 500 kr.

Den islamist som greps i Sverige är:

  • Sahbi Ben Mohamed Zalouti, född 19730521, mantalsskriven i Järfälla. Tunisier med svenskt medborgarskap.

Sahbi var också med på resorna ovan tillsammans med Kuba-svensken Mehdi Gehzali  och satt anhållen i Pakistan och givetvis gjorde Aftonbladet och andra svenska tidningar. Skrämmande är att Aftonbladet med flera tidningar nu raderar sina snyftreportage om terroristerna.

Här är en bild på Aftonbladets numera försvunna snyftreportage om svenske Sahbi som inte fick pengar till hemresan bums.  

− Pettersson undrar för övrigt vad Kuba-svensken Mehdi Gehzali gör nu för tiden. Han har tidigare varit ute och rest med några av pojkarna ovan och blivit hämtad med regeringsplanet på Guantanamobasen på Kuba och fått hjälp hem från Pakistan av UD.  Pettersson tvivlar på att han arbetar och gör rätt för sig i samhället av tacksamhet mot dm som gett honom chansen till ett bra liv.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: