Irans president

Många i världen är oroliga för att Iran ska skaffa kärnvapen, jag med.

Den man som styr Iran, president Mahmoud Ahmadinejad verkar minst sagt oberäknelig och borde inte ha tillgång till några vapen alls och absolut inte kärnvapen.

Ahmadinejad har bland annat förnekat förintelsen och sagt att de hittat på en myt att judar massakrerades och sätter detta ovan Gud, religioner och profeterna.

Den iranske presidenten har även föreslagit att staten Israel kan flytta till Europa, om nu européerna ”uppriktigt” anser att judarna utsattes för ett omfattande folkmord under andra världskriget. Européerna borde kunna skänka några provinser av Tyskland, Österrike eller andra länder till sionisterna.

Presidenten sa även nyligen att USA kan ha iscensatt terrorattackerna den elfte september 2001.  Motivet skulle ha varit att få fart på den inhemska ekonomin och att undsätta Israel i Mellanöstern.

Vilken attack som helst mot Iran kommer att medföra att den sionistiska enheten utraderas. Iran har förmåga att slå tillbaka, starkt och hårt, sade Ahmadinejad.

Det var bara lite om denne galning men om vi låter en sådan man och Irans galna Ayatollor få tillgång till kärnvapen är risken stor att de försöker bomba oss tillbaks till medeltiden där de själva hör hemma.

Den dansen vill inte jag bli uppbjuden till…   

One thought on “Irans president

  1. Irans president har gjort en längre klassresa än vad Göran Persson till och med. Han var bysmed innan han valdes till president. Det är väl därför han numera ser allt med samma ögon som förr. Elden får aldrig dö ut. Men nu gäller det den militära elden som ska upprätthållas, om så med kärnkraft. Inte konstigt att en sådan man har gemensamma fiender med Lars Ohlý och hans illustra sällskap. Fiendens fiender är deras vänner.

Kommentera