Våldtäkter

Klockan 11:00 idag den 25 augusti släppte släppte Sverigedemokraterna sin undersökning om våldtäkterna i Sverige.

Du kan läsa hela här, den kallas ”Dags att tala klarspråk om våldtäkterna!”

Vi ser i rapporten att invandrare från speciellt vissa länder och regioner är upp till 10 gånger mer överrepresenterade än vad de borta vara i förhållande till sin andel av befolkningen. Det bör dock påpekas att de allra allra flesta invandrare inte begår våldtäkt eller andra brott men överrepresentationen från Mellanöstern och Nordafrika är groteskt stor.

Framträdande muslimska företrädare i Västvärlden såsom Mufti Shahid Mehdi i Danmark, Sheikh Taj al-Din al-Hilali i Australien, Imam Sheik Fawaz Jneid i Nederländerna och Sheikh Yusuf al-Qaradawi i Storbritannien har också på senare år, i olika ordalag, givit uttryck för ståndpunkten att ”obeslöjade kvinnor ber om att bli våldtagna”

– Efter BRÅs tidigare rapporter som visade på en kraftig överrepresentation av invandrares brott har det hetat att undersökningarna går inte att lita på eftersom de bara tar hänsyn till antalet anmälda och inte dömda. Nu har SD plockat fram alla domar och då påstår etablissimanget att det bara visar att svensk män har mycket lättare att klara sig undan domar. Så länge vi har myndigheter som tillsammans med etablissemanget förnekar fakta om att invandringen är ett problem så kommer problemen att bestå och tyvärr är det mest synd om alla hederliga invandrare.

Från Affes statistik blogg kommer detta diagram, de grå stablarna visar befolkningsökningen. Klicka på bilden så blir den större.

 Slutlig statistik för år 2009, våldtäkt, sexualbrott, hotbrott

2 thoughts on “Våldtäkter

Kommentera