Ingrid och Conrads nyhetssvep

I dagens nyhetssvep hos Ingrid och Conrad kan vi lyssna på när dessa två sverigevänner pratar om den intervju som Pettersson blev ombedd att medverka i (1,o5). Pettersson fick för ett tag sedan en förfrågan om en intervju från en liten obskyr vänstermedia, svaren kan du läsa i posten HÄR. .  Nu lyssnar vi på Ingrid och Conrads eminenta poddradio…….

https://soundcloud.com/ingridochconrad/tiggarnas-funktion-radda-vara-valdtaktsman-och-ar-det-okej-att-riva-ned-flygblad-14-12-16

 

7 thoughts on “Ingrid och Conrads nyhetssvep

  1. Det värsta man kan göra är att flytta på sig men det är inte det lättaste. Jag får rysningar runt dem och har alltid fingret på min spray!

  2. Vi i Danmark er ikke forvænt med den reelle sandhed, men jeg føler vi får den fra PETTERSSON, hvor der er mulighed for det. Jeg læser den daglig.

  3. Dagens rasismanklagelse:
    Gå nån annan stans så att jag kan ta datorn säger man/barn med bruten svenska till kvinna på bibliotek i svensk liten stad.
    Mannen/barnet med skägg och avtagande hårfäste som skiftar i svarta nyanser är ca 180-190 lång och har skött om sig så där som folk som är lediga och har fullt bidrag har tid och råd med? Därför fina skor och finrock (men inget bidrag till egen dator och internet) och välanpassat skägg? Afghansk look vad avser hudnyans, hårfärg och ögonfärg (påminner alltså om de som kommit hit och visat upp sig och presenterat sig som afghaner). Eventuellt dålig mage eller bristande munhygien med tanke på den lukt han spred ur sin mun?
    Men påstår sig vara från Ryssland.

    Är Ryssland i krig? Har ryssar asylskäl?

    Vid fråga om sin ålder blir han avvaktande. Vill inte vare sig bekräfta eller förneka om han är 18 år.

    Han vill alltså ha datorn och går till väga enligt denna princip:
    1. Sätter sig så nära den upptagna datorn som möjligt. Besvärande nära.
    2 Säger åt den aktuella användaren att denne ska gå så att han får datorn.
    3. Användaren flyttar om skärm för att slippa se personen.
    4. Manboy börjat då repa av en harang om rasism o bla bla bla. Rasse Nasse osv
    5. Manboy tar fram kameran för att ta kort på datoranvändare, som naturligtvis ber personal komma.
    Osv
    Osv

    Personalens lösning är att båda ska gå. Vilket ju inte hände. Men Manboy gav sig av när personalen fick veta att han tog kort på personen och anklagade dem för rasism. Lyckligtvis visste personalen namnet på Manboy.
    Polisen har också uppmärksammats om händelsen och eftersom det är olagligt att ta kort på någon utan lov så kanske kanske de kan av undersökningsskäl söks igenom mobil och hitta annat av intresse. Kanske han kan få hjälp att hitta sina anhöriga i ”Ryssland”?

    De beter sig som om de är föredömen. Som om andra ska följa deras exempel? Men de följer bara varandra? En gyllene regel tycks vara att försöka slå sig fram här genom rasistanklagelser? Så fort ngt går dem emot. De är som en punktering i ett linjelopp?

    Det verkar inte som om biblpersonalen har så genomarbetade strategier för att hantera skäggebarn?

Kommentera