Sydsvenskan jagar synpunkter

INVANDRING/MEDIA. Lokaltidningen Sydsvenskan jagar synpunkter och Pettersson hoppas några av er kan hjälpa dem på traven på att artigt och informativt sätt.

”Tusentals ensamkommande barn och ungdomar har blivit åldersuppskrivna i år utan att det gjorts medicinska åldersbedömningar. Detta kommer vi att belysa i ett reportage i Sydsvenskan inom några veckor.

Har ni klienter som råkat ut för det här får ni gärna höra av er och berätta.

Tack på förhand”

Jens Mikkelsen
Jens.mikkelsen@sydsvenskan.se

Johanna Karlsson
johanna.karlsson@sydsvenskan.se

Sydsvenskans chefredaktör hotar Petterssons och yttrandefriheten

Sydsvenskans Oscar gör Hitlerhälsning och hembesök hos oliktänkande

8 thoughts on “Sydsvenskan jagar synpunkter

  1. Känner ni några som prenumererar på denna lögnarblaska, så rekommendera i stället Skånska Dagbladet eller hellre en data.
    Vedervärdig tidning och definitivt medskyldiga till Malmös förfall.
    Pia Rhenqvist skall bort. Ansvarig utgivare. Bonnier Tidningar äger.

  2. ps från arra ! glöm inte bort att sponsra PETTERSSON .mitt bidrag är så liten . men alla små bidrag blir , så vi får ha kvar PETTERSSOIN

  3. Dessa patetiska försök att uppträda med sin perfekta gloria samtidigt, som hatet mot invandrarkritiker pyr av svärta. Frågan är hur solidariskt Sydsvenskan ställer sig till de Svenska skattebetalarna inklusive pensionärerna, som blir tvingade betala en obegriplig skuld till all världens fattiga, som valt att bo här och bli försörjda. Muslimerna vill även vara med och bestämma politiken i landet, som förflyttar Sverige till medeltiden om de lyckas.

  4. Ska det bli ett antal snyftreportage igen?
    Skulle inte skicka in några synpunkter till den blaskan eftersom jag är övertygad om att mina tankar skulle nogsamt sorteras bort.

Kommentera