Tjuv försökte stjäla mobil från polis i bikini

BROTTSLIGHET. ”En stackars hemlös kille som man kan tro försöker göra rätt för sig. Han säljer tidningar istället för att tjuva!! När vi avböjer att köpa hans tidningar passar han på att stjäla min kompis mobiltelefon!! Väldigt skickligt av honom då han smyger ner sina tidningar över mobilen och får sedan med sig den med lätthet!!”, skriver Mikaela på Instagram.

Mikael_kellner

Mikaela har tidigare varit med i teveprogrammet Ninja Warrior Sverige där vältränade människor ska springa en svår och utmanande hinderbana.

Kellner har även varit med i Polistidningen. 

-Pettersson föreslår att Mikaela tar ett nacksving på rikspolischefen och kastar honom på någon sophög…

12 thoughts on “Tjuv försökte stjäla mobil från polis i bikini

  1. Grundtanken är ju god men om illegalisten hade haft en kumpan nära till hands? Vad hade kunnat hända då? Med en kniv i fickan?

    Dessutom, och det här är viktigt: Hon hade tur att inget vänstertroll var där och lade sig i. En bekant till mig var ute på stan i ett ärende, blev påsprungen av en halvt manisk turk-kurd-femal-nånting, blev utskälld för att han inte flyttat sig för en kvinna och upp i alltsammans dyker en svensk helylle-idiot upp och börjar försvara turk-kurdisk-nånting…! Säkert. Bekanten fattade lika lite då som i dag om det hela. Höll på att bli handgemäng. Helt vrickat.

    Huvudsaken att det gick bra för polisflickan men hade jag varit hennes närmste chef hade jag gett en rejäl åthutning, det hade lika gärna kunnat sluta illa.
    Säkerhet framför allt.

    • Jätte konstig jämförelse?…
      Skulle någon med vänster värderingar ha nåt emot att hon grep en ficktjuv… Därför att en ”Bekant” börjat gräla med en kvinna (Som det uppenbarligen var viktigt att poängtera att hon var turk-kurd, samt med diagnosen manisk, vem ställde den diagnosen?..). Samt att en svensk ”idiot” (en till psykologisk diagnos), blev en del av bråket?

      Hade bekantingen ån diagnos? Var denne turk-kurd, eller kvinna eller svensk? Eftersom det är viktigt, känner jag att jag måste förstå sammanhanget.

  2. Och fanskapet till polis tycker synd om tjuvpacket och säger att det inte är hans fel att det är så många stölder …hur fan går det ihop egentligen, men när man hör hur denna polisen resonerar så fattar man hur jävla illa ställt det är med Sverige. Om det är någon polis jag tycker skall byta yrke så är det denna polisen, för hon har vare sig fått det eller förstått det.

  3. Antingen en ”godhetsförening” eller kyrkan ger den stackars killen en chans att tjäna lite pengar på ärligt sätt? Men ränderna går aldrig ur…..

    • Nej Pica,dessa N-Afrikanska ”gatubarn” t.o.m. rånar de hemlösa på deras tidningar.. I Berlin har det tagit en sådan vändning,att utsatta inhemska uteliggare inte längre kan förtjäna några Euro om dagen,
      utan risk att bli rånade av nyberikarna….
      Moralen är annorlunda i andra världsdelar Pica… 🙁

      • Du har rätt Stenbock man vet inte längre. Kan de stjäla pengarna av ungar som säljer majblommor så….

Kommentera