Två araber begärs häktade för våldtäkt i Söderhamn, en tredje är misstänkt

INVANDRARVÅLD. De två män i 27 respektive 34 år gamla ”från Söderhamn” som misstänks för en våldtäkt i Söderhamnsområdet, natten till lördag, har begärts häktade.

Våldtäkten ska enligt den anmälan, som den utsatta kvinnan gjorde i söndags, ha skett i en bostad på en mindre ort, Trönö, utanför Söderhamn. Männen anhölls i början av veckan och åklagaren vill nu att de också häktas.

Enligt Hela Hälsingland så är även en tredje person misstänkt i fallet men det är en enligt åklagaren Joakim Johansson en minderårig som därför inte kan frihetsberövas på samma sätt som en vuxen.

Häktningsförhandlingar kommer att hållas på torsdagseftermiddagen för den äldre mannen och på fredag förmiddag för den yngre.

-Pettersson noterar att SVT påstår att männen är från Söderhamn, det stämmer inte, den ena pojken heter Seif Ali, född 1989 och den andra Samia Sirvan Ibrahim, född 1984. Båda är medborgare i Irak och av namnen att döma muslimer.

Det går direktflyg från Arlanda till Bagdad och det är nog billigast och bäst…

Bagdad_söderhamn

7 thoughts on “Två araber begärs häktade för våldtäkt i Söderhamn, en tredje är misstänkt

  1. Så svårt har ”gossarna” i sitt hemland……ska vi ha förståelse ……….så tusan ska vi inte. Varför kan de inte inte hålla tillgodo med de sminkade arabiska kvinnorna, lämna våra naturligt vackra kvinnor i fred.
    https://www.youtube.com/watch?v=cbMPjT5YKUk
    Köp aktier i sminkindustrin, det är framtiden.

  2. Den tredje minderårig? Tillåt mig småle, skrattsalvorna har inte riktigt infunnit sig ännu efter genomförd rundresa i vårt avlånga fosterland, trots att vansinnet eskalerar i omfattning!

    Under min resa har jag sett vansinnigheter som placering av asylturister på avfolkningsorter, där asylturisterna redan utgör en större andel av befolkningen än den inhemska svenska befolkningen!

    De kommer garanterat att demokratiskt införa islam, halalslakt och sharia som socken religion, slaktmetod och rättsväsende! Svenska myndigheter och ordningsmakt har inte en sportslig chans att kontrollera asylturisternas förehavanden i obygden! Det här kommer att dra ner skrattsalvor så småningom när islamisterna blir varma i kläderna!

    De tre största hoten mot Sverige just nu är som följer,

    Svenskt försvar i princip nerlagt! De flesta beredskapslager är tömda!

    Sverige är inte längre en självförsörjande nation!

    Den islamistiska invasionen som just nu pågår för fullt!

    Alla hoten har exakt lika hög prioritet, hoten är likvärdiga med absolut högsta prioritet!!!!

    Ovanstående hot kan vi tacka sjuklövern för, de har gemensamt bidragit tillsammans med Europa unionen till att förverkliga hotbilden mot vårt fosterland Sverige!

    Löfven avgå och utlys nyval, samtidigt anordnar du en Swexit omröstning!

  3. Polis, åklagare, advokater, domstolspersonal, häktespersonal och fängelsepersonal kommer att ha sina anställningar tryggade för överskådlig framtid.

  4. Skicka hem sexförbrytarna. Gärna med frakt-flyg, vad mig anbelangar. De har förlorat all rätt till komfort och ett drägligt liv. Och när jag säger ”HEM” så menar jag HEM TILL IRAK, inte Söderhamn, för män som inte kan låta bli att förstöra livet för tjejer hör inte hemma i Sverige.

    • Det är bättre att använda bombplan. När man kommer tillräckligt långt ut på öppet vatten öppnar man bombluckorna och problemet är löst.

  5. För full effekt skriv:

    Två muslimska araber begärs häktade för våldtäkt i Söderhamn, en tredje muslim är misstänkt

Kommentera