26 thoughts on “De nya svenskarna

  1. Beställt av 87;an regeringen och alliansen! Serverat, bara att tacka och ta emot?

  2. Jag kommer aldrig någonsin så länge jag lever erkänna eller betrakta de där människorna som Svenskar.

  3. Den här utvecklingen som blivit med våldtäkter, rån, stölder m.m. är egentligen självförvållad. Sverige Demokraterna blev riksdagsparti 2010 och varnade för vad som skulle komma, om folket hade lyssnat och lagt sin röst på partiet som ville begränsa den här asylinvandringen skulle inte problemen funnits i dag.
    Asylinvandringen är helt okontrollerad, utan alla personer från utsedda asylländer har rätt att söka asyl i landet, som gör att de nästan alltid får uppehållstillstånd och sedan även kan ta in sina anhöriga som många gånger är gamlingar och sjuklingar.
    De här asylinvandrarna där många är analfabeter eller med bristande utbildning finns det inte något behov av på arbetsmarknaden, utan de kommer att bli bidragsberoende och lätt kommer i kriminalitet.
    Sedan blir det ett hat till svenska samhället, därför de känner sig åsidosatta, som gör det blir också skadegörelse som brända bilar, skolor m.m.
    Det enda sättet att vända utvecklingen är att stoppa den okontrollerade asylinvandringen och anhörighetsinvandringen och endast ta in kvotflyktingar från flyktingläger som utses av FN.
    Kvinnor drabbas hårt av den här okontrollerade asylinvandringen men de har också varit positiv till den, SD som vill begränsa den, har liten procent väljare från kvinnor, jämfört med män.
    Därför kan man dra slutsatsen att svenska kvinnorna är positiva till asylinvandringen som till stor del är ensamstående män.

    • Sverige behöver invandring men det skall vara arbetskraftinvandring, som är kontrollerad. Den som kommer in i landet som arbetskraftinvandrare blir kontrollerad i det landets brottsregister, som många gånger är förutsättningen för att få pass måste personen vara ren.
      Sedan måste Sverige ha behov av den arbetskraften och att det finns bostad, innan personen får tillfälligt uppehållstillstånd.
      Därför måste man inse att det är en väldig skillnad på asylinvandrare- anhörighetsinvandrare, och de som kommit in som arbetskraftinvandrare eller genom att de varit sambo eller gifta med svenskar.

  4. Tyvärr är det så kräken tänker om Svenska kvinnor,att
    dom är horor, flyktingsmugglare och det menlösa Svenska
    rättssystemet och dess företrädare är dom som gett kräken
    den föreställningen!

  5. Det där kunde gått riktigt illa, otäckt men tyvärr alltför vanligt idag.

    Svenska kvinnor bör hålla stort avstånd från okända MENA män, framför allt i grupp, och tyvärr är det så illa att man måste dra alla över en kam för att vara på säkra sidan.

    Vi som läser alternativ media är medvetna om samhällsklimatet och löper mindre risk att råka illa ut, övriga lever farligt skulle jag vilja säga

    En äldre man jag känner och som varit nämndeman i 20 år, sa till mig: – Om jag möter ett invandrargäng på gatan så vänder jag eller så går jag genast över till andra sidan gatan, det är farligt på gatorna idag.
    Och för er som undrar, nej, han är varken rasist eller sverigedemokrat. Han är en råsosse på 80+

    Så illa är det tyvärr och är du inte rädd, då är du dum

  6. Det skulle behövas bildas en organisation i Sverige dit tjejer kan vända sig och få stöd för utländska mäns trakassering.
    Miljardbelopp bör avsättas till organisationen.

    • Svenska motståndsrörelsen, eller nordiska motståndsrörelsen. Den finns redan och har talat för många dumma öron. Sent skall syndarna vakna..

  7. En tydligt fall av sexuellt ofredande, killen vill har oralsex och erbjuder sig att betala, 2jag kan göra det i ansiktet med dig…?” Tjejen borde omedelbart tagit upp mobilen, inte argumenterat, RINGT POLISEN OCH KRÄVT ATT DE TOG UPP EN ANMÄLAN! Brottet ligger under allmänt åtal och jag polisanmäler händelsen som trakasserier och sexuellt ofredande!
    NI TJEJER RING POLISEN DIREKT DE ÄR SKYLDIGA ATT KOMMA OCH ATT TA UPP EN POLISANMÄLAN! VAR ALLTID TVÅ ELLER FLERA SÅ NI KAN STÖDJA VARANDRA OCH BERÄTTA VAD SOM HÄNT!

    • Viktigt att sådant här mellanöstern – beteende POLISANMÄLS så fort det finns grund för det – VISA MED RÖSTEN ATT DET ÄR ALLVAR, TA I FÖR KUNG OCH FOSTERLAND OCH KRÄV ATT POLISEN KOMMER!!
      ETT VITTNE SÅ SITTER DE GARRANTERAT, DE ÄR OFTA TIDIGARE SRAFFADE, 1-2 VITTNEN OCH DE BLIR DÖMDA! DE HÄR JÄVLA RÅTTORNA SKA SÄTTAS DIT!

      • Kan berätta att vänstern anser att svenska kvinnor är rasister då de anmäler muslimer för sexuella övergrepp. Det är häpnadsväckande! De påstår på fullaste allvar att svenska kvinnor anmäler muslimer i större utsträckning än svenska män, det är därför som siffrorna visar en överrepresentation för invandrare.

        Jag har varit verksam med våldsutsatta kvinnor och barn i många år fram tills för snart tre år sedan. Det finns ingen sådan syn hos svenska kvinnor, enligt kvinnojourer. De har inte sett att svenska kvinnor ska vara rasister när det kommer till anmälan.

        Det finns liksom inga gränser för hatet mot oss svenska kvinnor. Muslimer hatar oss, vänstern hatar oss och förtalar oss. Osv osv.

      • Joy…VIKTIGT att anmäla, mobilen kan även användas till att dokumentera.
        RING ALLTID POLISEN OCH ANMÄL, VISA ATT DET ÄR ALLVAR, DE ÄR SKYLDIGA ATT TA UPP ANMÄLAN!

Kommentera