En nation kan överleva sina dårar, men inte förräderi inifrån

 

INVANDRING. ”En nation kan överleva sina dårar – och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och leder sin flagga synlig för alla.

Men förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna. Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.

Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten – i hemlighet och anonymt – tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! ” – Marcus Tullius Cicero, 106-43 före Kristus.

Det vi nu bevittnar kommer att visas på historielektionerna som orsaken till Europas fall och hur Européerna blev en minoriteter i sina egna länder och frivilligt ställde sig inför utrotning.

Européerna kommer inom några årtionden att ha förlorat sin rätt att existera som kulturer och nationer i sina egna hemländer. Miljontals unga muslimska män lämnar lämnar sina familjer, betalar tusentals kronor till människosmugglare för att nå den mark de har utlovats av europeiska politiker. Media spelar med och kallar dem ”flyktingar”, de som passerat genom 6-10 säkra länder för att nå rika nationer som Tyskland och Sverige, där de hoppas att få ett bättre liv på bekostnad av skattebetalarna. Bara en bråkdel av dem är syrier, de kommer utan att ha några dokument och utan legitima rätt att söka asyl. Kvinnor och barn är ovanliga, utom i medias snyfthistorier.

Alla européer och svenskar som försöker göra motstånd och vägrar lämna över förfädernas länder beskrivs som hatiska, rasister, fascister, nazister, främlingsfientliga och islamofober.

Nivån på propagandan mot har nått nivåer som KGB och Gestapo bara kunde drömma om.

Vi får lära oss att omfamna ”mångfalden”, vilket bara innebär att en global minoritet som européer blir minoriteter på sin egen kontinent och svenskarna blir minoriteter i sitt eget land.

Mångkulturen har aldrig, någonsin i mänsklighetens historia fungerat någonstans. I själva verket är mångkulturen den främsta orsaken till de flesta större konflikter.

Ni som påstår att det är överdrifter. Se er omkring. Hur gick det för Egypten och Nordafrikas ursprungsbefolkningar? Hur har det gått för dem som levde i nuvarande Afghanistan och Pakistan innan muslimerna kom? Läste ni i skolan om den blodigaste erövringen i historien?

Vi behöver inte läsa koranen, vi har facit i verkligheten från Gibraltar till Filippinerna.

Islam – några av de fredligas krig sedan Muhammeds dagar

Tror ni att tusenåriga konflikter kommer att upphöra bara för att människorna kommer till Europa och får PUT?

En politisk inkorrekt film som garanterat inte kommer att visas i SVT

Tage Erlander (S) 1965: ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”

8 thoughts on “En nation kan överleva sina dårar, men inte förräderi inifrån

  1. Jag skulle skämmas för det jag ställt till med.
    Men det är ju klart, är man verklighetsfrånvarande, psykopatiskt lagd samt blir stenrik och kan bosätta sig i nåt varmt land med livstids pension från staten…varför inte. Kunde reinfeldt med anhang så varför ska löfvet vara sämre?

  2. Ett tips
    Ta e-postadresserna och skicka filmen till era släktingar, era vänner, era klasskamrater och era arbetskamrater. Be sedan om ett svar.

    Skicka sedan filmen till utvalda lokalpolitiker från samtliga partier och be om ett svar.

    Vi lovar att skapa ett eget blogginlägg med de svar ni får.

  3. Huvudet på spiken när det gäller föräderi, men vad har Islam med förräderi att göra?
    Judarna gav oss muslimerna, svårare är det inte.
    Men förrädarna är Sveriges politiker, varken judar eller muslimer.
    Förr i världen högg man huvudet av dem o satte på pålar på Stockholms broar.
    Nu duger att transporten av förrädarliken medelst ordinarie sophämtning.

    • Inte om du förstår den sista frågan.
      Den som genom massiv propaganda efter övertagande av alla medier kopplat till att förknippas med ”konspiration”, ”hat”, ”antisemitism” mm.
      När du förstår den förstår du allt. Allt som innan kändes helt surrealistiskt och oförståeligt blir helt själlvklart när du förstår den.
      Det är som att få på sig glasögon och allt framträder glasklart.
      Den grupp du aldrig får kritisera och vars påståenden och påhitt du inte får ”förneka”.
      När polletten trillar ner blir du så trasig att du kan drabbas av panikångest mm så bered dig när du bestämmer dig för att verkligen gå till botten med detta.

Kommentera