Invandringen är historiens största gökunge

ASYLINVANDRINGEN. Igår kom 2 160 asylsökande till Sverige. Staten betalar 225 000 för varje asylsökande som kommunplaceras. För att placera dem som kom igår betyder det 486 miljoner för ett år.

Under vecka 45 sökte totalt 10 201 personer asyl i Sverige. Om dessa kommunplaceras blir det 2,3 miljarder i utgifter för staten under ett år.

Antalet asylsökande i Migrationsverkets senaste prognos var 160 000 enligt huvudscenariot. Det blir 36 miljarder under ett år. Till detta kommer anhöriginvandrare och att ensamkommande ”barn” är betydligt dyrare.

Skulle asylinvandringen fortsätta i samma takt som förra veckan hamnar vi på 500 000 under ett år och statens utgifter på 112 miljarder.

Statens inkomster under budgetåret 2015 beräknas till 854 miljarder kronor. Utgifterna beräknas till 887 miljarder kronor. Lånebehovet till 32 miljarder kronor men statsskulden ökar i rasande takt.

Nåväl, detta är än så länge bara det lilla. Nu måste det byggas bostäder, skolor, sjukhus, vårdcentraler, vägar, polishus, domstolar, kärnkraftverk eller något annat som ger energi till allt det nya. Till allt detta ska det anställas folk och det tar tid att utbilda och det kostar massor.

Om vi håller oss till Migrationsverkets prognos och glömmer alla anhöriginvandrare så behövs det byggas 12 nya Nyköping under mandatperioden. Kommer det 1000 personer om dagen, hälften av det som kom igår så  behöver 1259 skyskrapor för 250 miljarder byggas för ett års asylsökande och bostadsminister Mehmet Kaplan har inte börjat ännu men det ska visst öppna ett tältläger utanför Lund i veckan med plats för 300 personer.

-Pettersson undrar Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

Hur man än räknar fram och tillbaka så borde alla inse att detta inte går i längden och tänka på Falukorv och ägg, men du får ta bort äggen och korven.

Det som pågår är ett oerhört bedrägeri mycket värre än det gökungen utför.

2015-02-18_1953

21 thoughts on “Invandringen är historiens största gökunge

  1. 222500 kr är inte för varje invandrare utan engångsbelopp till kommunen… men varje invandrare ger 83000 kr plus 15000 kr enligt migrationsverkets hemsida. Det är 98000 kr per skalle.

  2. Kostnaderna blir verkliga oavsett om det blir asyl eller ej i slutänden. Så det betyder att för att detta ska ge ekonomisk bäring förväntas de som får asyl kompensera kostnaden för de som sedan inte fick asyl (men som ändå kostade lika mycket). Om hälften får asyl behöver de alltså jobba ihop till kostnaden för sig själv och en till. Om var tredje får ok att stanna så skall asylpersonen jobba ihop till sig själv plus två till. Om det visar sig att tex alla afghaner får uppleva lyckan att kunna återvända till Kabul och träffa släkt och vänner igen och om det dessutom visar sig att det är så många att bara 1 av 10 asylsökande som får uppehållstillstånd så innebär det att den som nu får uppleva lyckan att få uppehållstillstånd behöver jobba för att kompensera för 11 personers kostnader för att leva upp till de löften som politikerna utfäster om att invandringen är ekonomiskt lönsam. Låter jobbigt men de kanske kan ordna islamskola och ta bra betalt av Saudierna eller hitta på något annat som drar in pengar? Mig veterligen finns det få exportvaror förutom oljan, men den kan de ju inte sälja från sverige. Det förekommer sparsamt med uppfinningar, om ens några från de områden i världen som de asylsökande startar sin resa i.

    Uppenbarligen sitter politikerna på någon hemlighet som inte ens de asylsökande verkar känna till?

  3. Att detta får fortgå är historiens värsta bedrägeri vi som folk blivit utsatta för av kriminella psykopater som leker politiker. Dessa jävla odjur skall få betala för detta landsförräderi och det skall bli dyrt, långt dyrare än de kan föreställa sig.

  4. Och påpassligt nog idag kom en ekonom ut med en rapport om hur snabbt arbetslösheten kommer att sjunka, hur mycket konsumtionen kommer att öka och vilken klang och jubeltid vi går till mötes. Grattis grattis, Sverige.

    Kommunistisk ekonomi där allt betalas av staten för…. vilka pengar då? Lån eller skatt.

  5. Det kommer att bli mååååånnnggga ickesvenska poliser, så övertagandet av landet går ännu snabbare, fy för F*N !

  6. Och nu fordras det nyanställningar inkl. utbildning,av tusentals polisen.Det har kommit i dagen,att allt fler poliser tröttnat på jobbet, nu hoppar av.
    Har full förståelse för alla dem,som nu söker andra jobb. Otacksammare än att dagen i ända behöva stifta bekantskap med dessa invällande folkvandrare, måste belasta nerverna. 🙁

  7. Löfven har fått asylrätten på hjärnan. Dublin? Flyktingar lockas ta risker tack vare S o Mp. Tror dem kommer få uppehållstillstånd. Blir inte så.
    Moderaterna har bollen. Fäll regeringen.

Kommentera