Malmö C: tåg efter tåg med asylsökande, det minskar inte utan ökar


INVANDRING. Några bilder från Malmö C de senaste dagarna. Strömmen av asylsökande har på inga sätt minskat utan snarare ökat. Tåg efter tåg från Köpenhamn kommer in med nya migranter, allt från en handfull till 100-250 st per tåg.

På bilden med migranter som åker upp i en rulltrappa är det nyanlända på ett av tågen som är på väg till migrationsverkets bodar för att registrera sig.

Går man omkring på stationen så sitter & ligger det sjuka personer överallt, man hör folk som hostar hela tiden.

En person från sjukvården gick genom stationen & såg 5 st personer som kändes igen & som varit inne på sjukhuset för misstänkt TBC. Det finns även personal som blivit loppbitna då de har hanterat kläder & filtar som ligger utspridda överallt.

Personal i dom olika butikerna löper risk att smittas då de hela tiden hanterar pengar från migranterna, tågvärdarna ska gå igenom tågvagnarna som är fulla med sjuka migranter etc. De ligger även & sover på bord & soffor som sedan vanliga resenärer ska sitta & äta vid, tex är Burger Kings servering full med migranter.

Polisen har haft full upp med ständiga överfallslarm på olika boende. Oftast är det triviala saker som föranlett händelserna tex att de inte får spela dataspel eller surfa på nätet efter viss utsatt tid. En person blev våldsam då det var för stora jordgubbsbitar i jordgubbsmarmeladen.

Det är inte aktuellt att samtala med Sverigedemokraterna. Vi ska ha ett värdigt flyktingmottagande sa statsminister Stefan Löfven…


15 responses to “Malmö C: tåg efter tåg med asylsökande, det minskar inte utan ökar

 • rannug

  Läste nu att de har avvisat en person…………..

  Gilla

 • ÅMÅL

  Gripande bilder från Malmö C:

  Gilla

  • Lena

   ÅMÅL :
   Vilket grymt och omänskligt land Sverige är för icke rika och vita människor.
   Hoppas att många tittar på klippet där det klart visas att Sverige är bara för de priviligerade lycksökarna från länder långt ifrån Västländerna.
   Ondskefulla människor som styr i landet.

   Gilla

   • ÅMÅL

    Håller med dig helt och hållet!

    Det är väl man har annat trevligare för sig än att informera sig om hur vanskött landet är.
    Naturen är skön i solig november 🙂

    Gilla

 • helena R

  Inga ord .. Löfen gör något nu inte bara ord ..Eller avgå.

  Gilla

 • Observator X

  Fattigdom är inte ett skäl till asyl.
  Sverige kan heller inte rädda världen. Bara tanken: Antal fattiga i världen; sju, åttahundra miljoner? Mest förmodat, minst en miljard…!
  Dessutom, Sverige är sedan länge fullt. Proppat.
  Vi står alltså 180 grader fel. Tar in istället för avhyser.

  Vi blev av med en landsförrädarregering, fick en likadan och den här har inte heller vett att avgå. Det händer ingenting! De sitter ju kvar.

  Tänk, vi kan inte ens freda vårt eget land. Är vi då värdiga att ha ett land?

  Gilla

 • Anders

  Om ni har möjlighet ta en på hur alla dessa vidriga och äckliga människor har parkerat sig i vänthallen. Det är inte bara skitigt det stinker också. Lite längre bort har Migrationsverket byggt ihop en massa modulhus. Först var det en hästsko med runt 10 moduler och sedan ett par dagar så är det dubbelt så många. Där står alltid minst en buss dygnet runt och jag har sett som mest fyra bussar stå parkerade där. Det brukar hänga runt 10-12 poliser när muslimerna blir hetsiga och aggressiva och hotar personalen på COOP och Pressbyrån för att de blir tillsagda för att de stjäl. Den nya trenden är att muslimerna springer över tågspåren i jakt efter något att stjäla och polis måste tillkallas. Tittar man på en muslim i vänthallen blir de aggressiva och hotfulla. De är djur och inte vana att vana att vara bland vita och leva i ett tolerant samhälle. Jag antar att om de inte riskerade att bli utan pengar så hade de skurit halsen av mig eller någon annan.

  Gilla

 • BH

  Hoppas verkligen kriget i Danmark får ett hastigt slut. Vi brukar åka och handla innan jul, skulle gärna en sväng till Tyskland, men är lite osäker på om det är fred där?
  Vet någon vem danskarna är i krig med?

  Gilla

 • And

  Svenskar är tyvärr för naiva och kommer att förbli det trots dagens nyheter. Det är en skrämmande utveckling vi ser framför oss, jag är själv invandrare från MÖ (kristen) och vet vad dessa ”flyktingar” har för avsikt. Jag funderar starkt på att flytta från Sverige då jag inte ser någon framtidstro i Sverige. Jag får i princip ångest varje månad då Skatteverket ska ha närmare 40 000:- av min lön som jag slitit häcken för som jag samtidigt ser hamna hos dessa terrorister. Jag säger bara en sak, flyttar jag härifrån, flyttar jag först tillbaka när SD har makten.

  Gilla

  • invandrare

   Länder som Sverige är sorgligt nog ett lätt byte för muhamedanska conquistadorer. Fortsätter inströmningen som den gör nu så är Sverige ett muslimskt land innan år 2020. Sannolikheten för etniska konflikter i norra Europa inom de kommande månaderna har ökat. Sverige idag är en svag och splittrat land därmed svag och oförmögen att möta det muslimska hotet på allvar. Jag har nyligen insett att dagens svenska politiker är vanliga enkla tjänstemän som leker med siffror och skicka power point presentationer till varandra när de blir tillfrågade att göra nåt, annars sitter de och runkar framför sina datorer resten av arbetstiden. SVERIGE ÄR FANTASTISKT!!!

   Gilla

 • Hönsmamman

  Det var ju tur att Malmö har byggt den nya fina centralstationen med rejäla väntrum och sanitära faciliteter, så att man står beredd vid oväntat besök.

  Gilla

 • Ivar L

  ”hen” är ett riktigt vidrigt vänsterord som normalt leder till att jag omedelbart slutar läsa texten. Trovärdigheten halveras omedelbart eftersom det ger intryck av att ha genomgått genusmarinerad hjärntvätt om man använder det. Det finns många bra alternativ som gör språket vackrare om man inte vill ange en persons kön.

  Annars var artikeln intressant. Jag gav inte upp denna gång.

  Gilla

 • Galten

  Kan ni föreställa er stanken och svinerierna som pågår här?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Sverige har världens mest ansvarslösa ”regering”.

  Gilla

 • Synonymen

  Sveriges ofarligaste journalist Göran Eriksson (Svd) sticker ut hakan.
  Det hjälper inte att ha armarna i kors och se myndig ut på sin bildbyline när man är en mes.

  http://www.svd.se/om-alla-inte-forstar-kan-regeringen-spricka/av/goran-eriksson

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: