vi göra så på svennejävlar sen

ja bror. dom ateist svenne jävlar ska död

2015-10-14_1236

-Pettersson tycker det är märkligt att detta inte slås upp stort i hatmedia. Det talas ju om folkmord på sociala medier, men det kanske inte gäller hot om folkmord på svennejävlar…

Mohamed Hadid Arfab har gått på Alströmergymnasiet och bor i Bergsjön, Göteborg.

34 thoughts on “vi göra så på svennejävlar sen

  1. Jag ringde säpo om dessa muslimerna som skrev detta på FB. Det var många som hade hört av sig till säpo om dessa. Säpo har dem under uppsikt sa säpo killen till mig. Sidan på FB togs bord dagen efter samtalet.

  2. Snubbarna med dom namnen finns inte på FB. Det är bara jävla nonsens alltihop. Om dom tror att dom bara kan komma hit och ställa svenska på knä och låta sig skäras huvvet av utan motstånd så är dom jäääävligt fel ute.

  3. Ena bilden är på en soldat i SAA (Assads armé), varför skulle en sådan person skriva sånt? Det är falskt. Sen använder de Google för att översätta.

  4. De vill halala allting! Jag har tränar krav Maga/israelisk kampsport i Lund, jag tycker svenska folket speciellt de unga svenskarna och hederliga medborgare måste förbereda sig på det värsta! Det här är allvarligt vi behöver inga som säger till oss hur vi ska försvara Sverige, det är ett ansvar som var och en får ta!.

  5. Här har vi ett annat mordhot .På Mona Walters blogg.

    ” #1 – 2015-10-11 @ 16:09:49 – Anonym:
    jag kommer hallshugga dig mona waler

    Svar: Lätt att hota som anonym, du är en riktig fegis.

    Mona Walter ”

    Tänk att religionsfriheten i Sverige är så tillåtande.

    • Haha. Hade det varit någon som inte varit anonym med svenskt namn så hade det kryllat av SÄPO hemma hos henne och tidningarna hade slått upp det stort på förstasidorna. Herregud…

  6. Det har inte länge sen Europol slängde liknande sidor 7 soporna för att det var andra som egentligen låg bakom de, dk och uk högerextremister. känns som det är så fallet är här med. Så tagga ner och andas Petterssons

    • ALLA mordhot måste tas på allvar. Allra helst om det kommer från sådana som är kända i hela världen för att älska att hugga huvudet av oskyldiga människor.

      • Inte bara mordhot, utan ALLA hot. Så det hoppas jag att de ansvariga, i detta fall SÄPO men också Europol tittar på detta.

  7. Reblogga detta på Dag Selander: Om MXp och kommenterade:
    Folkmord på svennefolket… Nånting för Mona Sahlin & Löfven? Knappast. Midvinternattens köld är hård… Stjärnorna gnistra & glimma… Alla sova i enslig gård… djupt intill midnatts timma… Månen vandrar sin tysta ban… Snön lyser vit på fur & gran… Endast tomten är vaken… Tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp,
    tipp, tipp, tapp.

    • Dag Selander
      Hur känner du dig om man tänker på vad som sker inom svenska kyrkan idag?
      Du är vaken det vet jag men hur funderar du ?

  8. Muhammad Al Jafars kommentar är i enlighet med koranens instruktioner. Inget nytt med andra ord. Emellertid är det riktigt tråkigt att media och politiker är så jävla naiva och blundar för de föreliggande problemen. Istället välkomnar man sådana berikare, vilken kommer att få förödande konsekvenser för hela landet.

    Säg nej till islam, pk-median och 7-klövern alla dagar i veckan.

  9. Har förstått att muslimerna firar sitt nyår på lite annat sätt än vi kulturlösa svenskar. Hela nätet exploderar idag av vålds- och mordvideos som de fredstörstande muslimerna bjussar oss andra på till sitt firande.

Kommentera