Folk törs inte gå ut på grund av stenkastande invandrare

INVANDRARVÅLD. Stenkastningskaos mot boende och näringsidkare i Upplands Väsby – folk sitter rädda inne i sina hem och väntar på stenar genom fönstren.

I Upplands Väsby är situationen nu totalt kaosartad med invandrare från tredje världen som varenda dag kastar stenar både mot boende, näringsidkare, affärlokaler och hem.

Boende vågar inte gå ut, och rutor krossas hela tiden utan att något görs för att stoppa det hela.

-Pettersson tycker inte vi ska gnälla. 87:an har beställt stenkastarkulturen och det kallas demokrati…

Mitti (artikeln från 18/9)

20 thoughts on “Folk törs inte gå ut på grund av stenkastande invandrare

  1. V A R N I N G till alla event.bilägare hos Pettersson.
    Läste just om ett säreget fall från nattens sena timmar i Helsingborg,där en 19-åring (med endast liten kriminell bakgrund) utlöste en explosion,När han öppnade dörren till sin mammas bil på en parkering small det. 🙁
    Platsen det hela skedde vid,var tydligen i ett av stadens tyngsta ghetton.
    Nu har polisen kommit fram till,att det inte var några sprängmedel som orsakade smällen.
    Återstår vad jag kan förstå,sedan skolan fysikundervisning endast,att den svårt (nu nedsövde) drabbade,har varit oerhört statiskt laddad när nyckel sattes i låset ! Vill minnas att man kan använda gummistövlar,eller skor med gummisula för att undvika sådana skador i framtiden

  2. Ja Löfvén, Sjöstedt, Romson, Björklund, Kinberg-Batra, Lööf och ni andra ansvariga – vad säger ni om detta? Har ni någon kommentar eller skall ni gömma er bakom någon annan denna gång också? Dags att ta lite ansvar nu och sluta hyckla kanske? Jag menar bara som omväxling!

  3. Nu kastar utomjordingarna sten på människorna och på byggnader, men vänta bara, snart är stenarna utbytta mot KALASHNIKOV.

  4. Helt off topic men jag funderar på att börja jaga igen. Får väl börja med att friska upp gamla kunskaper. Ålgjakten börjar nu på måndag så det är bråttom. Finns det kanske fler älgjägare bland bloggläsarna?

  5. Vart har vi Vikingar tagit vägen? Det finns en Viking i oss alla, glöm inte detta. Ut och röj.

  6. Nu kommer verkligheten som ett basebollträ i ansiktet på de godtrogna väljarna… 500 kronor mer per månad i kommunalskatt

    Säger TT nu
    Den snabba befolkningstillväxten, till följd av flyktingkrisen, försätter kommunsektorns ekonomi i ett ”mycket svårt läge”, enligt en rapport från Sveriges kommuner och landsting (SKL). 2 kr mer i kommunalskatt. Invandringen – var det inte en ren vinst?

  7. Vi måste tala om för jubelidioterna i 87-klubben att Sverige blivit näst intill obeboeligt för Svenskar.

  8. Sverige är tyvärr förlorat och det får vi tacka de två största idioterna som någonsin vandrat på jorden för, nämligen Fredrik Reinfeldt och Stefan Lövén.

  9. Det nya Sverige…
    ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”
    Fredrik Reinfeldt

  10. O.t.
    Jag bor så att jag kan lyssna på Radio Åland 91,3 MHz. Det är som radion var i Sverige innan vänsterterroristerna tog över.

  11. Nej, det är bara om polisen gör ett skolboksingripande mot våldsverkare som det blir fackeltåg och protester – MOT polisen. Sådant har det Sverige blivit, som media spelat fram. Kuvade rädda människor. Kaxiga våldshetsande härskare.

  12. Varför reser sig inte hyggliga medborgare i Sverige mot detta?

    Om någon organiserar borde många ansluta sig.

    • Om någon på allvar reser sig mot det så är resultatet total lychning i media (= personen får sitt liv förstört), och ingen journalist nämner längre stenkastningen i det laget.

      Svensken är rädd, otroligt rädd, i dagens samhällsklimat.

Kommentera