Muslimska invandrares stora proplem

INVANDRING. De manliga muslimska invandrarna verkar ha väldigt stora problem, de vill ha sex. ”Problem, problem problem här ballarna är mycket stora” säger ”flyktingen” när han pratar om sina problem.

-Pettersson inser att det är därför de får så löjligt låga straff vid våldtäkter, det räknas som förmildrande omständighet. Sedan kan man ju undra varför de lämnar sina fruar och flickvänner kvar i fjärran land…

25 thoughts on “Muslimska invandrares stora proplem

  1. Jag har skrivit om detta tidigare. Ska försöka hålla det kort
    Min mor som bor på Fuerteventura där de haft hyfsad invällning
    Av nordafrikaner i båt på nätterna (de flesta med vita kläder) hur tänker de ?
    Hon sade ”dom har stora problem med prostitution i lägren där de hålls för att skickas tillbaka”
    Vad menar du frågade jag är det lokala damer?. du har ju sagt att det bara är män som kommer
    Morsan svarade som om jag var helt lost
    ”vaddå damer det är ju karlarna emellan det är inget konstigt för dem”
    Damerna har de bara för barnaalstring

  2. Jag jobbar som arbetsmarknadskonsulent, dvs jag hjälper människor som står lång från en arbetsmarknad. På min lott har jag fått 20 MÄN från Syrien. Ingen har gått i skola! Alla är analfabeter! De har ingen arbetsförmåga! Kommer att vara bidragsberoende hela livet.

    Redan efter några möten brukar de efterfråga ”mutah”, dvs den sunnimuslimska mannens rättighet att ta sig en kvinna när han är på resande fot.Var det så här vi ville ha det? Googla gärna på ”mutah” och förstå vad det innebär!

  3. Deras imamer har inbillat dem att europeiska kvinnor är missnöjda med sina impotenta män och ropar efter dem. Sen kommer de hit och tror att de ska hamna i paradiset. Klart att de blir besvikna.
    Felet är att de är indoktrinerade av sin s k religion. De får inte ha sex före äktenskapet i sina hemländer och är de fattiga får de inga fruar heller. Sen saknar de all impulskontroll.

  4. Det var inte den vite mannen som uppfann slaveri. Det var araberna.
    Det var inte araberna som skapade de siffror vi använder. Det var indierna.

    Araberna som kommer hit vill ha sex och utöva sin religion och som ersättning för den godheten de för med sig förväntas vi genom ett slavliknande förhållande arbeta och betala skatt till ett samhälle som sedan kan ersätta araberna för att de blir våra mästare.

    När lägret är klart i Turkiet skickas alla dessa nykommare dit och då betalar vi för att slippa dem. En gåva till oss själva. Med ett överskott på arga unga män i lägren kan man bara drömma om allt vi slipper ta ansvar för.

  5. Han kan enkelt åtgärda det på egen hand. Behöver inte vandra till oss. Genom att snöra av blodtillförseln till pungen kommer den inom kort att trilla av och så slipper han och alla vi andra det problemet. Kanske någon kan hjälpa honom om han inte klarar det själv.

  6. Detta är intressant, muselmännen tillhör altså inte homo sapiens. Problemet med fortplantningsorganen återfinns inte hos oss, alltså måsta det handla om en helt ny art, eller avart. I skolan lärde vi att muselmännen var i vildfarelsen att Muhammad skulle pånyttfödas av en man, därför bär de konstiga byxor, nu finns det kanske en naturlig förklaring till detta klädesplagg, ballerna måste få plats, stora som kokosnötter efter ett veckolångt ökenritt.

  7. Där ser man vilka krav och våldtäktsmaskiner dom är . Undrar hur mycket våldtäkterna och personrånen kommer att öka efter den senaste invasionen som är 75% män. Man måste nog beväpna sina döttrar och fruar är jag rädd för och även en själv.

  8. Det borde man kunna göra roliga karikatyrer av, någon som är bra på att teckna?
    Misstänker att många av de som åkte från sina fruar för att de föll för lockelsen om svenska tjejer måste vara besvikna, och de kan få vänta länge på sina 72 oskulder också….
    BTW: när muslimska länder tog slavar från Afrika så kastrerade man dom enligt någon muslimsk lag….

    • Tack! Precis det jag ville skriva, men ville inte bli kallad det ena och det andra av de muslimer som kommenterar här, eller bannad på grund av språkbruk.

  9. Parasiten befinner sig som jag tror mig se i Holland och där finns det horhus. Så vad är problemet?

  10. Det är så skrämmande att jag vill gömma mig under soffan. Nu är jag väl inte så attraktiv längre, en medelålders kvinna, men dessa odjur som öppet klagar över detta är obehagliga. Stackars flickor och kvinnor i närheten av dessa kravmaskiner. Inte ens sin sexualitet kan de ta ansvar för som vuxna, mogna män.

    • SÅ rätt du har, en muslim skyller ju allt på Allah eller Mohammed; sicket enkelt liv det måste vara. En ursäkt för ALLT man gör ”Allah sa till mig att göra det…” frikort till alla brott. Det står ju i Koranen att de kan döda en otrogen…. så hur ska lydnad mot europeisk lagstiftning kunna bjuda över det?

      • Exakt! Dessa män är patetiska med sina bort förklaringar, än är det deras fantasigud, än är det kvinnor, det är ditt och sätt, men aldrig deras eget ansvar.

Kommentera