Saudiarabien erbuder sig att bygga 200 moskéer i Tyskland för syriska flyktingar

ISLAM. Saudiarabien har erbjudit sig att bygga 200 moskéer i Tyskland för syriska flyktingar som har flytt till Europa. Så många som 20.000 flyktingar kom till Tyskland från Ungern med tåg, buss och till fots förra helgen, i en tillströmning som beskrevs som ”hisnande”. Förbundskansler Angela Merkel, talade vid en presskonferens i Berlin, sade: ”Jag är glad över att Tyskland har blivit ett land som många människor utanför Tysklands nu förknippar med hopp.”

Förenta nationerna har uppskattat att så många som 400.000 asylsökande beräknas korsa Medelhavet i 2015, medan ytterligare 450.000 förutspås komma nästa år.

-Pettersson tycker det börjar likna ett hån och en skandal. Saudiaarbien och de andra stenrika Gulftstaterna finansierar krigen i Syrien och Irak men vägrar att ta emot några flyktingar därifrån och här säger PK att det inte pågår någon islamistering av Europa…

Frankfurter Allgemeine Zeitung

50 thoughts on “Saudiarabien erbuder sig att bygga 200 moskéer i Tyskland för syriska flyktingar

  1. Allvarligt talat, de rika arabländerna undrar nog allt vad vi svenskar och europe’r är för puckade jävlar som tillåter en sådan här enorm folkvåg att svepa fram obehindrat genom våra territorier.

    Klart, klämmer inte vi åt politiker och makthavare så blir det så här.
    Så de överrika oljebaronerna lär skratta gott där de sitter i sina skinnfåtöljer…

  2. Nu kommer vapnen till ”flyktingarna” som är på väg att starta krig i Europa.

    Beväpna er!

    Container with aid for ”refugees” was full of weapons and ammunition

      • Till Pensionären!
        Det ser ut att vara tullen någonstans i Grekland som upptäckt denna vapensändning när dom kollade container som var märkta med ”hjälp till flyktingar”
        Vem avsändaren var är kanske inte så svårt att gissa, inte heller vilka som skulle använda vapnen och mot vem!
        MVH
        Janne

  3. Islamiseringen börjar nu ta fart på allvar i Europa. Denna djävulska politiska ideologi måste stävjas, eljest väntar stenåldern, skäggisar och burkor överallt, böneutrop från minareter kommer att höras över hela Sverige, fem gånger per dag, nya islamiska föreningar kommer att poppas till höger och vänster där koranens krigiska budskap kommer att basuneras, muhammedanerna kommer att kräva ännu mera rättigheter och mer därtill.

    Det är åt helvete helt sonika.

    7-klövern bejakar det ovannämnda och skiter fullständigt i konsekvenserna. De enda som vågar prata om den tjocka stora elefanten i rummet, är SD.

    Säg nej till islam, alla dagar i veckan!!!

  4. Det ligger ju helt i linje med Islams viktigaste uppgift som är att sprida sig. För 100 år sedan hade muslimerna behövt använda våld för att inta våra länder, men idag så kan dom fritt vandra in.

  5. Finns inget logiskt i att säga att ett religiöst folk kan tillföra något i ett industriland,dom är låsta av sin tro på en sagobok i ett eget tänkande.tycker att religösa stollar platsar in på psykvården låst avd.Se tex på en narkoman alkoholist dom blir också religösa pga hjärnskador,även dom som haft nära döden upplevelser kan se nåt,men det är ju för att det är syrebrist

  6. Merkel kommer att tacka JA! Tysken knyter näven i fickan o håller käft. Deras Skuldkänslor för Adolfs bedrifter pryglas in redan i tidig ålder. PK i Tyskland överträffad endast av PK i Absurdistan.

  7. Om de muslimska ormarna inte får sin vilja igenom kan man alltid hota med dödligt våld eller bombhota det demokratiska samhället.

    Det har MUSLIMER idag gjort i Gävle.

    Må djävulen ta alla muslimer!

  8. Bygga och bekosta 200 Moskeer i andra lände kan dom göra
    men att ta emot 200 så kallade flyktingar av sitt eget
    brodersfolk kan dom inte göra. Bra försök till att
    smygislamisera ett annat land!

  9. Så bra!
    Tycker fortfarande att s.arabien m.fl rika arabländer ska ta emot flyktingar också. Inte bara arbetskraftsinvandrare

    • Det var den första vettiga åsikten jag hört från dig??
      Du tänker väl inte konvertera till Kristendomen också?

      • Man låter varje människa leva sitt eget liv, man
        får tro på vad man vill, vill man inte tro, så är
        det människans eget val, man blir inte dödshotad
        för att man inte tror på Gud som man blir
        ifall man inte tror på en annan religion, ja du vet
        vilken!

      • Aha, ja men då är jag väl i ”kristendomens” tro. I den sista boken gud har sänt oss människor så står det allt det du nämner. 109:9″för dig din tro, och för mig min tro”.

  10. Invandrarkritisk anställd får (förmodligen) SPARKEN

    ”Vi har en yttrandefrihet i Sverige och så vidare, men det här är grymt beklagligt. Jag blir ruskigt förbannad av den här typen av trångsynthet. Det är så fult gjort. ” I artikeln står inget om ”agerande” och konsekvenser, men tydligen har tidningsredaktionen redan sparkat honom med rubriken ”Arbetsgivaren agerar efter SD-ledarens uttalande”

    http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/09/10/arbetsgivaren-agerar-efter-sd-ledarens-uttalande/

  11. DÖ, PK- ligan har just skickat en vädjan om ca 100 moskéer och tackar på förhand för denna givmilda gåva. I övrigt är det ju ren + affär hälsar Rövén, Arnstad och Hans ( ekonomiexpert)

  12. Detta är bara en del av planen.

    Men det finns en hake. Eftersom de är människor behöver de mat och vatten. En helvetes hetta kommer att drabba SA (återverkningar gm klimatpåverkan från oljeanvändning och stor köttkonsumtion) och med hettan försvinner vattnet för dem. Mot det hjälper inga vapen eller böner eller gamla skrifter. De kommer att tvingas att lämna sitt nuvarande landområde.

    Bekosta byggnader här kan de bara göra om de har tillräckligt med pengar. Om ev byggnader förenas med tillräckligt höga kostnader kan de dräneras på medel. De är knappast några uppfinnare och är inte särskilt bra på att bygga ekonomier. Exploateringen av oljan är deras enda framgång?
    Utveckla solceller här och undantar oljeinkomster för dem.
    Utan vatten kommer varken djur eller plantor att kunna leva. Behövs inga vapen.

    • De flesta syrierna är salafister redan. Det är därför de skickas hit. De tjänar på att deras sort kommer hit så att de kan bygga fler moskéer och sprida sin skit i västvärlden mer och mer. Sedan säger de ”islam ökar för att det är bra religion”..nja, islam ökar inte, den flyttas ju bara från punkt A till punkt B. De tänker på att det födds många muslimer men de tänker inte på att de dör ju också i krig och en stor del lämnar islam efter några år i Europa. Det som är viktigast för dem är mer mark i Europa= mer makt= mer moskéer. Genom att bygga mosqeer kan de hävda att det är muslimsk mark om några hundra år. Så har de gjort i hela Mellanöstern..mm när de förstörde kyrkorna och templen och byggde mosqeer ist.

  13. JB
    Merkel, Merkel. Har hon frågat vad tyskar tycker? 200 moskeér. Ja, det är inte svårt att räkna ut vad som händer sedan. Detta spelar islam rakt i händerna och kalifat är snart ett faktum eller förenklandet av det..

    Jag tror bestämt Merkel känner att hon har ett samvete, dåligt sådan. Därför tror hon att det är kollektivt. Dvs, Tyskland har en skuld att betala till omvärlden. Behöver jag säga varför?

    Varför tror ni Saudi vill betala, jo, för att de är de största bidragsgivaren till merparten av alla de organisationer som skadar västvärlden, vårt folk. och i övriga världen.

    Vi måste så snabb som möjligt göra oss oberoende av olja. Så länge vi har ett beroende kommer speciellt om de får sälja stora kvantiteter fortsätta bidra till vår olycka och omvälvande samhällsomstörtning. Ett annat scenario är att alla regeringar/Eu förbjuder islam och andra sekter från att få fotfäste. Kanske en trigger för krig. Har ni funderat på varför vi inte går i krig med Saudi, jo, för att vi är beroende av dom. Sanktionerar vi då stryper de oljetillförsel.

    Det leder bara åt ett håll. INSE DET.

    Även svensken drivs av dåligt samvete. Jag träffar hela tiden människor som till varje pris ska hjälpa oavsett kostnad. De kanske tror att de också hamnar i himlen, kanske för att de har syndat, eller så skäms de för att de har det så bra. Ett typiskt svenskt drag – skuldkänslor.

    Nej, sluta ha dåligt samvete. Låt aldrig muslimska värderingar få mer fotfäste. De kommer skada oss.

    Tack för ordet
    JB

    • Merkel har frågat tyska folket! Precis som i Sverige har dom val. Sen hur man kan rösta för att få betala för sin utrotning är en annan sak.

    • Det är som att vara medlem i en stor dysfunktionell familj. Och de verkar tro att det är mänsklig toppförmåga att driva sina beslut efter skamkänsla. Finns det inga psykologer som kan reagera på galenskapen?

    • Ska du rösta på miljöpartiet i nästa val JB?. Det är väl det enda parti som vill ha förnybar och olje-oberoende drivmedel.

  14. Sedan blir det BOOOM i Tyskland och sedan står dom där och förstår inte varför det går så dåligt. Vilka naiva spån som vi har både i Sverige och i Tyskland.

  15. Europa är under attack.

    Vårt sekulära samhälle är hotat.

    Det finns en anledning till att dessa perversa muslimska arabländer INTE tar emot några flyktingar. Det ingår i krigföringen helt enkelt

    Att Europa gapar och sväljer är plågsamt sorgligt. Ett krig inom en tioårsperiod är en självklarhet. De som är orsaken till detta krig är den vidriga mängd muslimer som väller in i Europa likt gräshoppor

    Det blir som jag sagt tidigare tvunget att vi beväpnar oss.

    Det kan ni ”tacka” löfven och reinfeldt för!

    • Snälla sluta med det här att tacka politiker. Tacka dom som har valt dom. Det skall inte längre gå att gömma sig bakom politikerna för dom som har valt dom!

Kommentera