Danmarks statsminister: Jag förstår inte att det inte är fler som söker asyl i Danmark

INVANDRING. Danmark befinner sig i en extraordinär situation, säger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) efter att han har träffat ledarna för de övriga åtta partier i riksdagen.

De senaste dagarna har omkring 3.200 migranter rest genom Danmark. Av dessa har 668 lämnat in en asylansökan, sade statsministern, som även lovordade polisen för deras sätt att hantera situationen.

– ”Vi följer våra internationella åtaganden och gör det på det danska sättet utan onödigt våld”

Den ”danska sättet”, som statsministern nämner innebär att polisen lät invandrare ta sig genom Danmark och vidare till Sverige utan att registrera sig.

Har svenskarna sagt ja till det? – ”Jag kan inte tvinga människor att söka asyl i Danmark. Man kan uttrycka viss förvåning att det inte är fler som gör det. Om du flyr från krig och stridigheter och kommer till Danmark, så finner du ett land som är säkert och bra att leva i. Om du inte vill leva här så, det är inte mitt beslut” sade statsministern till danska TV2.

-Pettersson tror Danmarks statsminister driver med oss…

IMG_5111

IMG_5112

IMG_5113

29 thoughts on “Danmarks statsminister: Jag förstår inte att det inte är fler som söker asyl i Danmark

 1. Slår mig hur snabbt nyheten om att Danmark sänker socialbidragen kom ut. Iofs så angav de att de skulle ”annonsera” om sänkningen i bl a Turkiet.

 2. Om vi Svenskar är så korkade så vi inte kan ta vara på oss själva, enl f reinfeld då borde regeringen avsätta stora summor pengar för att ta hand om och vårda oss eller…..Vi ska tydligen bara dö ut av brist på vård och inkomst så folkutbytet sker snabbt.

 3. Det cirkulerar regelrätta skrivelser samt broschyrer från Migr(än)verket
  i Syrien och Turkiet med vad som bjuds på när de kommit till Sverige.
  Så huka er , nu kommer den bibliska gräshoppssvärmen,fy fan.

  • Instämmer men först litet skogsarbete i vinter i skogarna norr om Uppsala….-Europa, (EU) driver med sin befolkning som släpper in asen och betalar för det!

   • Att sätta en röj eller motorsåg i händerna på detta muslimska svin är livsfarligt. Allt som kan användas som vapen skall vara utom bekvämt räckhåll för alla muslimer.

    alltid!

 4. Som bekant bland flera av er läsare hos Pettersson,lyssnar jag dagligen på tyska nyheterna.Nu funderar jag på att sluta med detta.Orsaken är att jag nu lärt mig ”dagens nyheter ” utantill. Kan i korthet rabbla upp dessa (även i sömnen) för er:
  God dag. I dag har en flyktingförläggning i X-stad öppnats för 170 nya asylsökande.De flesta av dessa kommer från Syrien.Bland dem fanns 35 barn.Ytterligare c:a 200 uppehåller sig f.n. i Bayern,och beräknas anlända
  senare i veckan. Frivilliga krafter från RK välkomnade de nyinflyttade.
  Nu till vädret….
  Vet inte om ni också ´dagligen får höra samma/liknande nyheter i Absurdistans STATS-TV ?
  I så fall förstår ni varför jag nu tröttnat,och istället tar in en musikkanal !

  • Jag läser dagligen tyska tidningar och tycker att de är bättre balanserade än svenska tidningar i sina artiklar. Dessutom har ju en del kommentarsfält även om andra inte tillåter kommentarer just när det gäller migranter.

   • Du får gärna tipsa mig vilka dessa dagstidningar är ? Läser många dagstidningar från Tyskland,Frankrike,och delvis Italien på nätet,men kan inte finna några som skriver neutral öppet,över vad som just nu sker med vår gamla världsdel.

  • Många av oss äldre blir med tiden senila…Detta är en sjukdom,man fortfarande inte kunnat finna någon bot mot !
   Det som jag finner allvarligt är,att PK-pressen inte ens skäms,att nyttja en sådan sjuk 88-årig människa för sin propaganda.

 5. PI GP står:
  ”Hittade skadedjur i müslin på Coop ”

  Jag läst först och häpnade.

  Hittade skadedjur i muslim på Coop

 6. Money money money
  Hur faan kan Dvärgie K Ö P A svampsugande asylanter från andra länder genom att bjuda över med generösa bidrag?

 7. Parasiterna vet allt om hur mycket de kan få, Danmark är inte så lönsamt som Sverige. Sverige har råd med flyktingarna men Sverige har inte råd med oss Svenskar och vår välfärd. Tänk på vad fredrik reinfeldt säger på you tube: Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv.

Kommentera