100 människor har mördats utomlands av ”norska” terrorister

ISLAM. Den 21 September 2013 gick fyra unga män till köpcentret Westgate i Nairobi, Kenya. Minst 67 människor dödades när terrorister sköt, kastade granater och tog gisslan bland kunder och personal till köpcentret.

Den somaliska terrororganisationen al-Shabaab tog på sig ansvaret för attacken, och ”norska” Hassan Dhuhulow (23) var en av terroristerna. Namnet var inte okänd för säkerhetspolisen (PST), som flera år tidigare hade kontaktat Dhuhulow och försökte stoppa honom från radikalisering.

 

Aftenposten har tidigare skrivit om Dhuhulow, som gick från att vara mönsterelev i Norge till massmördare i Kenya. Läs HÄR.

Dhuhulow arbetade aktivt med att rekrytera norska muslimer. Läs några av hans inlägg HÄR.

Undersökningen har visat att de familjeförhållanden som tillhandahölls till de norska immigrationsmyndigheterna när Dhuhulow kom till Norge 1999, inte var korrekta. Bland annat är den kvinna som sa att hon var Dhuhulows syster, inte släkt med honom.

Tre norska terrorister har tagit 100 liv utomlands. alla tre har seglat vidare till Allah. 2015-09-04_0737

Mer på Aftenposten

Om Westgate på Petterssons tidigare

 

3 thoughts on “100 människor har mördats utomlands av ”norska” terrorister

  1. Fan, sist jag var i Norge så var inte norrmännen så ”solbrända” kan det bero på den globala uppvärmningen/växthuseffekten eller socialbidragseffekten?

Kommentera